Влада

Моніторингові групи з 1 листопада перевірятимуть у регіонах стан медичної сфери та виконання протиепідемічних заходів, - Мінрегіон

27 October 2021, 16:46

Моніторингові групи, які будуть перевіряти ситуацію на місцях щодо реагування на поточні проблеми та виклики, пов’язані з пандемією, продовжать роботу вже з першого листопада. До складу групи увійшли фахівці МВС, МОЗ, Мінрегіону та Держпродспоживслужби.

Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов – інформує 27 жовтня пресслужба міністерства.

«Посилення заходів епідемічної безпеки та пришвидшення темпів вакцинації в регіонах – першочергові завдання у боротьбі з пандемією. На минулому засіданні комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення відновити роботу групи, яка буде моніторити ситуацію на місцях щодо оперативного розв’язання проблемних питань стосовно COVID-19. Вже першого листопада представники групи працюватимуть в регіонах – паралельно на Сході, Півдні, Заході та Півночі. Контроль будуть здійснювати по двох основних напрямах – стан медичної сфери в регіоні, організація й виконання протиепідемічних заходів. Ми маємо торішній досвід такої роботи, тож зараз вона має бути ще більш ефективною», - наголосив Олексій Чернишов.

Нагадаємо, комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про перехід з 30 жовтня до «червоної зони» Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2021 року під час розширеного засідання міської комісії ТЕБ та НС ухвалили рішення про ведення в Житомирі додаткових карантинних обмежень, зокрема, заклади можуть працювати при наявності у всіх працівників сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту. Згодом карантинні обмеження у Житомирі вирішили відтермінувати до 26 жовтня, а потім їх введення відклали до 28 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінрегіон карантин коронавірус  
Матеріали по темі