Новини компаній

Ліпофілінг грудей — збільшення бюста без операцій

29 October 2021, 10:50

Багато жінок прагнуть збільшити груди, але не наважуються на операцію, непокоячись через її наслідки для здоров’я. Тепер з’явилася процедура, яка дасть змогу уникнути оперативного втручання для отримання бажаного результату. Вона абсолютно безпечна та не має жодних негативних наслідків для організму.

Це ліпофілінг грудей, який проводять у клініці ANACOSMA — https://anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/bezoperacionnoe-evelichenie-grudi/. Про безпечність такої процедури можна сміливо заявляти, оскільки для неї використовуються власні жирові тканини організму.

Ліпофілінг — коли забирають там, де зайве, і переносять туди, де треба

Ліпофілінг — це операція з наповнення грудей власним жиром пацієнтки для збільшення та зміни її форми, під час якої хірург не робить розрізів. Вводять жир за допомогою шприца через 2–3 проколи. Для ліпофілінгу грудей потрібно від 700 до 1500 мл жирової тканини (в основному з жирових пасток — живота, стегон, боків).

До переваг такого збільшення розміру грудей належать:

  • швидкість процедури (в Європі її називають «груди до вечері»);
  • мала травматичність;
  • короткий реабілітаційний період;
  • природний результат;
  • використання натурального матеріалу — жиру (природного компоненту жіночих грудей);
  • безпека процедури (що доведено дослідженням Нью-Йоркського університету);
  • відсутність рубців;
  • жирова тканина береться з місць її надмірного скупчення, тобто пацієнтка худне в потрібних місцях;
  • максимально природна методика без використання синтетичних імплантів.

Єдиним недоліком такої процедури можна вважати те, що попередній результат, отриманий відразу після процедури, зберігається до двох років. Потім потрібно знову пройти корегувальну процедуру. Але за допомогою методики пластичних хірургів клініки ANACOSMA до 70 % пересадженого жиру залишається у грудях на все життя. Якщо ж ваша мета — збільшення грудей зі стабільним результатом на все життя, у такому разі альтернативи силіконовим імплантатам немає.

Для цієї процедури жирова тканина відбирається вібраційним методом ліпосакції з найменшою травматизацією жирових клітин, за допомогою спеціальних канюлей до 6 мм у діаметрі. Згідно з дослідженням такий розмір канюлі забезпечує більшу приживлюваність жирових клітин.

Отримані жирові клітини очищують від різних домішок, таких як кров, міжклітинна рідина. Після чого в очищену жирову емульсію додають плазму пацієнтки, збагачену факторами зростання, які зміцнюють клітини жиру, створюючи для них сприятливе середовище. Далі підготовану суміш вводять безпосередньо у груди.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі