Новини компаній

​Амбіційний проєкт: огляд суперсучасного простору KYЇVPROEKT City Space

30 October 2021, 10:16

При виборі об’єкта нерухомості необхідно враховувати безліч факторів, і головні з них — локація та внутрішня інфраструктура. У центрі Києва, за декілька хвилин пішки від Національної опери України, будується багатофункціональний комплекс KYЇVPROEKT City Space. Про всі переваги проєкту — далі у матеріалі.

Інформаційна відкритість

На зведення об’єкта є всі необхідні дозволи. Запросити їх можна у відділі продажу. Документи ЖК КИЇВПРОЕКТ Сіті Спейс у вільному доступі представлені на офіційному сайті проєкту. На сторінці у Facebook регулярно публікуються світлини, завдяки чому можна відстежувати процес будівництва.

Стильна архітектура

Буде використано технологію мокрого фасаду. Оздоблення робитимуть виключно з натурального каменю: граніту та мармуру. Комерційна частина будинку від житлової візуально буде відокремлюватися світлопрозорою системою.

Локація — діловий центр Києва

Адреса KYЇVPROEKT City Space: вулиця Богдана Хмельницького, 16–22. Дорога до Майдану Незалежності займає близько 15 хвилин пішки. У радіусі кілометра знаходяться Національний академічний театр російської драми ім. Л. Українки, ЦУМ, парк «Золоті Ворота», Київська картинна галерея та парк ім. Т. Шевченка.

Якісний сервіс та інноваційна система безпеки

Буде впроваджено інноваційні технології, щоб резиденти могли почуватися комфортно та у безпеці. Заплановано наступне:

  • мобільний застосунок SFERA, завдяки якому можна оперативно сплачувати комунальні рахунки, викликати домашнього майстра, замовляти доставку води тощо;
  • система відеоспостереження 24/7;
  • система контролю доступу;
  • ІР-домофон з можливістю керування зі смартфона;
  • надійний підземний паркінг для власників автівок з можливістю заряджати електрокари.

Управляюча компанія ATMOSFERA займатиметься розв’язанням повсякденних питань мешканців.

Концептуальна внутрішня інфраструктура

До складу нового комплексу увійдуть сім тематичних «лабораторій»: Healthy Lab, Smart Lab, Fashion Lab, Education Lab, Media Lab, Kids Lab та Kitchen Lab. Заплановано модні шоуруми, фітнес-клуб, фудкорт, коворкінг, простір для пресконференцій, школу архітектури для дітей, школу робототехніки, студії відео- та звукозапису, ефірну студію телеканалу тощо.

Якщо ви маєте намір придбати нерухомість у житловому комплексі KYЇVPROEKT, звертайтеся до відділу продажу. На сайті можна заповнити форму зворотного зв’язку, щоб проконсультуватися щодо питань, які вас цікавлять.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі