Здоров'я

Житомирян з коронавірусом вже госпіталізують в обласну лікарню

1 November 2021, 11:28

Житомирян з коронавірусом почала приймати обласна клінічна лікарня імені О.Ф. Гербачевського.

Про це в коментарі Житомир.info 1 листопада повідомила заступниця мера Житомира Марія Місюрова.

«З п’ятниці, 29 жовтня, обласна лікарня приймала пацієнтів з Житомира, госпіталізували житомиряни з COVID-19 в п’ятницю, суботу та неділю, сьогодні (понеділок, 1 листопада) пацієнтів приймає лікарня №2, а завтра буде лікарня №1, таке чергування», - пояснила Марія Місюрова.

За інформацією сайту міської ради, за останню добу, 31 жовтня, до обласної лікарні було госпіталізовано 44 пацієнти, в лікарню №1 – одна людина, в обласну дитячу лікарню – чотири.

Всього у трьох комунальних лікарнях Житомира станом на ранок 1 листопада перебуває 423 пацієнти з коронавірусною інфекцією, з них 30 – в дитячій лікарні. В обласній лікарні хворими з COVID-19 зайнято 152 ліжка.

Нагадаємо, станом на ранок 01.11.2021 (за минулу добу 31 жовтня) у Житомирській області зареєстровано 827 нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19, від ускладнень померли 15 пацієнтів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2021 року на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення з 30 жовтня встановити у Житомирській області червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лікарня гостіпалізація Місюрова  
Матеріали по темі