Події

​У Бердичеві чоловік під час сутички травмував 50-річного товариша: чоловік помер в лікарні від крововтрати

2 November 2021, 12:20

У Бердичеві розпивання спиртних напоїв завершилось смертельним травмуванням 50-річного чоловіка. Між товаришами виникла сутичка і 44-річний чоловік вдарив ножем потерпілого, від травми чоловік помер у лікарні.

Про це повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Уранці 1 листопада до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть 50-річного бердичівлянина у реанімаційному відділенні лікарні. Для встановлення усіх обставин у медзакладі та за місцем проживання чоловіка працювали поліцейські слідчо-оперативної групи. Експерти вилучили низку речових доказів, у тому числі знаряддя, яким, ймовірно, було завдано тяжких травм потерпілому. У результаті за зібраною інформацією оперативники встановили, що напередодні потерпілий із двома товаришами розпивали спиртне в альтанці поблизу будинку. Раптово між ним та 44-річним чоловіком виник конфлікт, що переріс у сутичку із застосуванням ножа. Як згодом діагностували медики, потерпілий отримав поранення гомілки, що призвело до масивної крововтрати. Чоловіка негайно доставили до лікарні, де він помер», - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження за ознаками правопоуршення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Слідчі поліції оголосили чоловікові про підозру у вчинені вказаного діяння. Досудове розслідування триває. Підозрюваному, за чинним законодавством, загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня у селі Житомирської області нетверезий чоловік вдарив ножем сусіда.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поранення сутичка поліція Бердичів лікарня загибель  
Матеріали по темі