Влада

​Сесія Житомирської облради відбудеться в режимі обмеженого доступу

3 November 2021, 10:06

Через зростання захворюваності на коронавірус в Житомирській області 4 листопада сесія обласної ради відбудеться в режимі обмеженого доступу.

Про це 2 листопада повідомили на сайті Житомирської обласної ради.

Тож депутати проголосували провести сесію в обмеженому режимі з веденням прямої трансляції з сесійної зали.

«Захворюваність стрімко зростає щодня. Тому сесію будемо проводити з обмеженою кількістю людей, запрошуються лише ті, чиї питання розглядатимуть депутати. Що стосується інформаційного забезпечення, то сесію транслюватимуть у прямому ефірі на відповідних ресурсах. Сподіваємось, що всі з розумінням поставляться до такого обмеження, це спрямовано передусім на запобігання поширення коронавірусної інфекції та задля безпеки громадян», - резюмував голова обласної ради Володимир Федоренко.

Також члени президії затвердили порядок денний шостої сесії восьмого скликання. Усього на розгляд сесії буде внесено майже 80 питань.

Участь у засіданні президії взяли голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко, заступник голови обласної ради Володимир Ширма та перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.

Нагадаємо, чергова 6 сесія Житомирської обласної ради запланована на 4 листопада 2021.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії облради розглядатимуть два варіанти припинення КНП «Житомирська обласна психіатрична лікарня».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія коронавірус обмеження облрада  
Матеріали по темі