Політика

Нардеп Пушкаренко передав шкільні автобуси Коростишівській та Баранівській громадам та відзначив освітян

3 November 2021, 11:07

Нещодавно Житомирщина в рамках державної програми отримала 12 нових шкільних автобусів, які роз'їхалися у різні райони нашої області. Зокрема, новий транспорт отримали Коростишівська та Баранівська громади. Ключі від транспорту вручав народний депутат, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

«Співпраця у нас є і буде. І я думаю, що надалі на наступний рік ми отримаємо, можливо, один чи два автобуси. Ми будемо максимум прикладати для цього зусиль», – говорить Баранівський міський голова Олександр Мігей.


Маючи нагоду, народний депутат Арсеній Пушкаренко також привітав вчителів громад з професійним святом та вручив подяки й годинники від Верховної ради.

Вчителі діляться: влада не стоїть осторонь, а розбудовує освітню інфраструктуру та підтримує освітян.

«Будуються дороги, надається транспорт. Це важливо для освіти, особливо для маленьких шкіл. Школа у нас маленька, малокомплектна, усього 57 учнів і знаходиться дуже далеко від районного центру – 32 кілометри, тому дуже важливо, що нам виділили транспорт і сподіваємося, що наших діток будуть довозити до школи й вчителів. Це дуже важливо, що держава допомагає нам транспортом», – каже вчителька Явненської ЗОШ Юлія.

Саме в рамках програми президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» громади Житомирської області отримають нову освітню, медичну, дорожню інфраструктури.

«Це дійсно проєкт, який реалізується за кошти платників податків. Але подивімося назад, протягом останніх 30 років хіба податки не платилися? – Платилося. Хіба казна не наповнювалася? – Наповнювалася. Більш того, були роки багатші за 2020 рік та 2021 рік, але чомусь дороги не будувалися, школи не будувалися, садочки й лікарні не будувалися. Тобто податки завжди платилися, бюджети наповнювалися, а інфраструктури не було, тому ми сьогодні говоримо про те, що наша влада – це перша влада, яка акумулює сьогодні податки не в те, щоб гроші виводити з країни, ні в офшори, а в те, що ми бачимо сьогодні. Це шкільні автобуси, також бачимо, коли ми заїжджаємо в Коростишів – нову дорогу, шість кілометрів. Ми сьогодні бачимо сотні реалізованих проєктів і в Житомирській області, і в Україні», – розповідає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Арсеній Пушкаренко зауважує, що розбудовуючи нову інфраструктуру, команда «Слуга Народу» будує нову Україну.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко нардеп Слуга народу Баранівка автобус шкільний автобус  
Матеріали по темі