Новини компаній

"Надія Одеса" дарує надію на нове життя

3 November 2021, 13:33

В світі більше 48 мільйонів пар мають проблеми із заплідненням. При цьому в більшості випадків проблема вирішувальна. Сучасні репродуктивні технології, які почали використовуватись ще в 1978 році, вже мільйону пар допомогли стати батьками. Про сучасні стандарти проведення процедури ЕКО розказали в клініці «Надія Одеса».

Що таке ЕКО

Екстракорпоральне запліднення має більш відому в народі назву — народження з пробірки. Його суть полягає в тому, що процес «зустрічі» яйцеклітини та сперматозоїда відбувається в пробірці, після чого ембріон переміщується в матку жінки для виношування.

Вперше процедуру провели в 1978 році вчені Роберт Едвардс та Патрік Стептоу. Завдяки дослідженню, яке тривало більше 10 років, та вдалому експерименту народилась перша дитина з пробірки — дівчинка Луїза.

На сьогодні в світі живе більше 5 мільйонів дітей із пробірки. Метод ЕКО є добре вивченим, вдосконаленим, а всі міфи та страхі стосовно неповноцінності таких дітей або шкоди для здоров'я жінок — розвінчені. Останній міф, який довго чекав на спростування — чи можуть діти з пробірки мати власних дітей шляхом природного запліднення — був розвіяний в 2006 році, коли Луїза сама народила хлопчика Кемерона. І мама, народжена з пробірки, і її син, якого вона зачала природним шляхом, живі й здорові, і радіють життю.

Сучасні стандарти ЕКО

За 40 років існування екстракорпорального запліднення метод вдосконалювався як з метою підвищення його ефективності, так і з точки зору безпеки для жінки.

На сьогодні процедура ЕКО має доволі високий показник ефективності: 70%. А в клініці «Надія Одеса» завдяки сучасним високотехнологічним методикам, досконалому лабораторному обладнанню та досвіду репродуктологів можуть гарантувати високу ефективність процедури ЕКО без ризику багатопліддя: https://ivfclinic.com.ua/.

Клініка забезпечує уважне відслідковування пересування біологічного матеріалу пацієнтів на кожному з етапів, яке можливе завдяки цифровій ідентифікації. Лабораторія клініки працює за високими міжнародними стандартами, тут є своя система контролю якості.

В клініці «Надія Одеса» не використовують методики гормональної гіперстимуляції перед проведенням ЕКО, що значно знижує ризики для жіночого здоров'я.

«Надія Одеса» турбується про комфорт пацієнтів, тому створила максимально зручні умови перебування, тут є супровід перинатального психолога, а також послуги ведення вагітності, які включають в себе медицину плода.

Пройти процедуру ЕКО можна в кредит або в розстрочку. При цьому клініка пропонує унікальну послугу із захисту фінансових ризиків пацієнтів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЕКО  
Матеріали по темі