Здоров'я

​Сучасний апарат для рентгенодіагностики з'явився у МЦ Асклепій

4 November 2021, 15:52

Медичний центр Асклепій пропонує провести рентгенодіагностику на сучасному обладнанні, якому немає рівних у Житомирі.

«Облаштований кабінет новою цифровою рентгенографічною системою Diamond DR на основі С-дуги. Його особливість, що він повністю автоматизований», - розповідає лікар рентгенолог Валентина Булькевич.

Цифровий рентген дозволяє пришвидшити процедуру, уникнути помилок та мінімізувати опромінення за допомоги штучного інтелекту.

«Підбір параметрів на опромінення пацієнта підбирає машина, тобто це скорочує час на прийом пацієнта, а по-друге, це надає можливість не прийняти невірну дозу, тому що приймач на початку зйомки приймає інформацію від пацієнта, і апарат сам налаштовує необхідне опромінювання», - каже лікар рентгенолог Валентина Булькевич.

За словами лікаря, однією з головних переваг рентгенографії в Медичному Центрі Асклепій є високоякісний знімок. Адже завдяки апарату можна зробити рентген у різному положенні тіла та отримати детальний знімок тканин та органів.

«Ми гарно бачимо легеневий малюнок і його конкретні елементи, бачимо структуру кісток, які на плівковому апараті не побачимо», - говорить лікар рентгенолог Валентина Булькевич.

Аби зробити рентген, не потрібно сидіти в черзі, адже обстеження займає декілька хвилин. Крім цього, результати можна отримати через 10 хвилин на Вайбер.

«Якщо це легені – ми приймаємо кожні 5 хвилин. В день ми приймаємо до 80 пацієнтів, можливо, число буде збільшуватися», - говорить лікар рентгенолог Валентина Булькевич.

Записатися на обстеження можна через особистий кабінет, або за направленням лікаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Асклепій рентген  
Матеріали по темі