Події

​На підприємстві в Бердичеві різноробочий з Дніпропетровщини отримав смертельне ураження струмом

6 November 2021, 09:36

У Бердичеві поліція розслідує обставини загибелі чоловіка на виробництві: працівник втрутився в роботу розподілювача напруги і отримав ураження струмом.

Про це 6 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«5 листопада до поліції від медиків надійшло повідомлення про констатацію смерті чоловіка від ураження струмом на одному із підприємств м. Бердичева. Усі обставини події перевіряли працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського РВП. Розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що 47-річний житель Дніпропетровщини працював різноробочим на підприємстві. Чоловік з причин, що нині встановлюються, втрутився в роботу розподілювача електричної напруги, не знеструмивши його. У результаті отримав ураження та загинув на місці події.

За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Призначено судово-медичну експертизу тіла загиблого, а також проводяться інші слідчі дії для встановлення усіх причин та обставин події

Як повідомляв Житомир.info, червня 2021 року в Коростені 13-річний підліток заліз на залізничний міст та отримав ураження електричним струмом. Від удару підліток упав на бетонне покриття з висоти близько 10 метрів та, окрім опіків, отримав й інші тяжкі травми. Дитину госпіталізували. Згодом журналісти одного з центральних телеканалів розповіли подробиці травмування підлітка, зазначивши, що його вдарило електрострумом у 27 тисяч вольтів. 7 липня Кирило Пекарський помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ураження струмом струм Держпраців загиблий Беродичів  
Матеріали по темі