Події

​Бердичівські поліцейські виїхали на виклик про крадіжку автомагнітоли і виявили зникнення самого автомобіля: злодіїв-підлітків затримали

11 November 2021, 15:07

Бердичівські поліцейські виїхали на виклик про крадіжку автомагнітоли і виявили зникнення самого автомобіля: підлітки-злодії повернулись на місце крадіжки і вирішили «позичити» чужий ВАЗ.

Про це 11 листопада 2021 повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Працівники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу викрили двох парубків у незаконному заволодінні транспортним засобом та крадіжці з автівки акумуляторної батареї й магнітоли. Слідчі оголосили хлопцям про підозру. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

До поліції звернувся 32-річний житель с. Гардишівки з повідомленням про крадіжку магнітоли з його автомобіля.

Розбиратись в обставинах події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу. Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що йдеться не лише про крадіжку, а й зникнення самого транспортного засобу. Принаймні, на місці, вказаному заявником автомобіля не було.

«Власник повідомив, що залишив машину на околиці села Скраглівки, але її там не було. Згодом, через кілька годин, поліцейські розшукали авто на одній з вулиць населеного пункту, окрім магнітоли, у ньому зникла ще й акумуляторна батарея», - розповів начальник Бердичівського РВП Олег Мельничук.

Під час першочергових заходів оперативники кримінальної поліції встановили причетність до події двох місцевих юнаків, 18 та 15 років. Хлопці розповіли, що спочатку викрали автомагнітолу, а згодом і сам автомобіль. За їх словами, таким чином мали намір помститись власникові за його грубу поведінку в їх селі.

«10 листопада під процесуальним керівництвом Бердичівського окружної прокуратури поліцейські оголосили обом про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка ) КК України», - повідомили в поліції.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Житомир.info, на початку листопада 2021 у Новограді-Волинському викрили двох юнаків, які поцупили скутер, покатались, розібрали і розтрощені деталі сховали у різних місцях. Правоохоронці встановили причетність 17-річних парубків і до викрадення мотоцикла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка Бердичів  
Матеріали по темі