Новини компаній

Суші сет у Києві - у чому вигода?

12 November 2021, 15:22

У місті Київ популярністю користується онлайн-ресторан, який називається «Суші Майстер». Там запропонований великий вибір ролів на будь-який смак https://kyiv.sushi-master.ua/ru/menu/nabory. Найчастіше до цього закладу звертаються, щоб замовити суші сет, оскільки на набори там встановлені справді досить низькі розцінки. Ви можете знайти як позицію для двох осіб, так і великий сет, що складається з 64 ролів, який ідеально підійде для галасливої та величезної компанії.

Жареные суши-роллы на подносе с имбирем и васаби, вид сбоку | Бесплатно Фото

Чому вигідно замовляти суші сет?

Багато хто любить їсти роли, але вважають, що вони досить дорогі, тому часто замовляти їх просто не так вигідно, як хотілося б. Це поширена хибна думка. Можна їсти роли досить часто і при цьому не переплачувати. Якщо збирається компанія з двох і більше людей, то варто розглянути замовлення суші сета. Це справді вигідніше, ніж окремі порції.

Потенційні клієнти онлайн-ресторану «Суші Майстер» часто дивляться спочатку на цінник, а потім на вагу. Якщо порівняти обсяг окремої порції ролів та суші сета, то стає зрозуміло, що насправді набір у кілька разів більший. Можна замовити як найменший, що складається з 29 ролів, так і величезний на 64 штуки. Все залежить від кількості осіб у компанії та виділеного бюджету.

Головне грамотно підійти до вибору ролі, адже важливо, щоб сет сподобався абсолютно кожному. Наприклад, універсальний варіант – це набір міксів. Там буде зібрано одразу кілька видів ролів, тому кожен зможе вибрати той, який йому більше подобається.

Вигідно замовляти суші сет ще й через те, що навіть при виборі набору для веганів, вегетаріанців та десерту від «Суші Майстер» чи напою потенційний клієнт отримує абсолютно безкоштовну доставку. Кур'єр привезе смачні роли як на будинок, так і на робоче місце. Він використовуватиме спеціальну сумку-холодильник, так що роли точно не втратять ідеальний зовнішній вигляд, смакові характеристики та температуру.

Параметри «Суші Майстер»

Цей онлайн-ресторан вже давно позитивно зарекомендував себе на ринку. Там ви можете замовити смачні роли, суші, великі сети, а також різноманітні паназіатські страви найвищої якості. Кожен точно знайде те, що його вразить. «Суші Майстер» щосезону оновлює меню і пропонує окремі позиції для вегетаріанців, веганів. Завдяки такому широкому асортименту з кожним місяцем заклад стає дедалі популярнішим.

Причини зробити замовлення в «Суші Майстер»:

  • смачні сезонні страви;
  • є безкоштовна доставка;
  • регулярні акції;
  • доступні ціни.

Якщо у вас день народження, то обов'язково зробіть замовлення у «Суші Майстер». Заклад на весь чек подарує знижку у розмірі 20%. Це допоможе заощадити, до речі, на акційні суші мережі та інші позиції вона теж поширюватиметься. Гарантована висока якість обслуговування. Якщо у вас виникнуть якісь питання, то задавайте їх одному з консультантів по телефону.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі