Суспільство

З початку року комунальні установи та сільради Житомирської області закупили велосипедів на понад пів мільйона гривень

12 November 2021, 15:22

За 10 місяців поточного 2021 року органи місцевого самоврядування та бюджетні установи Житомирської області закупили 82 велосипеди на понад 500 тис. грн.

Піщівська сільська рада 23 лютого придбала у підприємця Юрія Медицького дитячий велосипед за 2 тис. грн.

ФОП Медецький Юрій Владиславович зареєстрований в Новоград-Волинському. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах.

КУ "Територіальний центр соціального обслуговування" Ємільчинської селищної ради 6 квітня придбала у Кашпуренка Олександра велосипед за 3,7 тис. грн

ФОП Кашпуренко Олександр Овсійович зареєстрований смт Ємільчине. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля з лотків та на ринках.

КУ “Центр надання соціальних послуг” Попільнянського селищної ради 6 травня закупила у Олександра Клименка два велосипеди за 7,6 тис. грн (вартість одного велосипеда коштує 3,8 тис. грн). 12 серпня заклад замовив у цього ж підприємця ще два велосипеди по 3,8 тис. грн.

ФОП Клименко Олександр Анатолійович зареєстрований в смт Попільня. Основним видом діяльності підприємця є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Семенівська сільська рада 13 травня закупила у Горєлової Яни велосипед "DOROZHIK" за 5,1 тис. грн.

ФОП Горєлова Яна Ігорівна зареєстрована в Бердичеві. Основним видом діяльності є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Овруцька дитячо-юнацька спортивна школа 27 травня закупила подарунки до дня захисту дітей у Катерини Андросович 2 велосипеди, 3 катафоти, 4 фонарики, 2 замки для велосипеда, 1 поворотник і 6 світловідбивачів за 8,5 тис. грн

ФОП Андросович Катерина Миколаївна зареєстрована в Овручі. Основним видом діяльності підприємниці є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

КУ “Агенція розвитку міста” Житомирської міської ради 31 травня замовила у Кирила Тохтамиш 32 велосипеди за 320 тис. грн (один вартує 16 тис. грн).

ФОП Тохтамиш Кирило Павлович зареєстрований в Кривому Розі. Основним видом діяльності підприємця є роздрібна торгівля спортивним інвентарем у спеціалізованих магазинах.

КУ "Центр надання соціальних послуг" Ушомирської сільської ради 9 червня закупила у Валентини Ярмолюк 4 велосипеди ARDIS 28 за 17,7 тис. грн (тобто вартість одного становить 4,4 тис. грн). Наступного дня комунальна установа замовила у підприємниці ще чотири велосипеди за 17,7 тис. грн.

ФОП Ярмолюк Валентина Володимирівна зареєстрована в Коростені. Основним видом діяльності підприємниці є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

КУ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Романівської селищної ради 23 червня закупила в Олександра Гуменчука велосипед жіночий Ардіс за 4,6 тис. грн. 13 жовтня заклад замовив у підприємця ще два жіночі велосипеди за 6,6 тис. грн (вартість одного велосипеда 3,3 тис. грн).

ФОП Гуменчук Олександр Васильович зареєстрований в смт Романів. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів.

Брониківська сільська рада 8 липня уклала угоду з Віталієм Бойчуком на придбання одного електровелосипед «Ardis» Betty за 15,9 тис. грн та електровелосипед «Ardis» Sport за 16,9 тис. грн.

ФОП Бойчук Віталій Михайлович зареєстрований в Новограді-Волинському. Основним видом діяльності підприємця є роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах.

КУ “Центр надання соціальних послуг” Оліївської сільської ради 15 липня замовила у Павліни Гаркуша дев’ять велосипедів Ардіс "Фолд" за 37,8 тис. грн. тобто вартість одного велосипеда 4,2 тис. грн.

ФОП Горкуша Павліна Василівна зареєстрована в Житомирі. Основним видом діяльності є оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

КНП "Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Чуднівської міської ради 3 вересня замовило у підприємця Сергія Міцика 11 велосипедів за 43,5 тис. грн (вартість одного велосипеду 3,95 тис. грн).

ФОП Міцик Сергій Станіславович зареєстрований в місті Чуднів. Основним видом діяльності є діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами


КУ "Центр надання соціальних послуг" Вчорайшенської сільської ради 6 жовтня замовило у Михайла Яцуна велосипед "Ардіс" за 4,2 тис. грн.

ФОП Яцун Михайло Сергійович зареєстрований в смт Ружин.Основним видом діяльності підприємця є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Миропільська селищна рада 21 жовтня замовила у Василя Бабича два дитячі велосипеди за 2 тис. грн.

ФОП Бабич Василь Васильович зареєстрований в смт Миропіль (колишній Романівський район). Основним видом діяльності підприємця є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Корнинська селищна рада 27 жовтня замовила у Сергія Робенка два велосипеди з корзинами за 6,6 тис. грн (вартість одного 3,3 тис. грн).

ФОП Робенко Сергій Миколайович зареєстрований в смт Корнин (колишній Попільнянський район). Основним видом діяльності підприємця є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Потіївська сільська рада також 27 жовтня замовила у Степаненко Олександр велосипед з корзиною за 3,6 тис. грн.

ФОП Степаненко Олександр Миколайович зареєстрований в місті Малин. Основним видом діяльності підприємця є інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

КУ “Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Швайківської сільської ради Бердичівського району 2 листопада замовило у ФОП Руслана Бодак 2 велосипеди за 7 тис. грн (вартість одного велосипеда 3,5 тис. грн)

ФОП Бодак Руслан Володимирович зареєстрований в Бердичеві. Основними видами діяльності є роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.

Фоторепортаж про те, що змушує житомирських велосипедистів їздити взимку та як робити це безпечно, дивіться тут.

Фоторепортаж про те, як 22 вересня 2021 у «День без авто» житомиряни добиралися до своїх робочих місць на двоколісниках, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велосипед закупівля  
Матеріали по темі