Новини компаній

Де у Києві смачні суші – рейтинг закладів

12 November 2021, 15:25

У столиці працює величезна кількість різних закладів, де ви можете замовити якісні суші. Японська, паназіатська кухня поширені практично повсюдно. Egersund Seafood в Киеве вважається одним із найпопулярніших ресторанів, але працюють й інші заклади , які теж заслуговують на увагу. Все залежить від того, який саме бюджет ви виділили на вечерю та що хотіли б спробувати. Варіантів багато, тому розглядайте не лише класику, а й смачні норвезькі роли, які ви точно більше ніде не знайдете.

t2F1giFCV4xFAe73YF7U2lqwFtyhJb6IVgt6l8IqdpdJcIjrWQ3muQzpPgnwBT2JiNj7w0w9rzzoJzPhYBIzlkeclKVC4BnaBTgj1wYLmdV_NALdtFL2HgFsXXaepQxzGYEYHvrt=s0

Egersund Seafood

Якщо ви хочете скуштувати преміальні смачні суші з норвезької риби сібас або матіас, то безперечно зверніть увагу на такий заклад, як Egersund Seafood. Там готують смачні роли за оригінальною рецептурою. Усі страви вирізняються незвичайним виглядом. Багато суші доповнені оболонкою із чорної чи червоної ікри. Якщо ви любите естетику та незвичайний смак, то безперечно варто ближче ознайомитися із запропонованим асортиментом.

Переваги ресторану Egersund Seafood:

  • великий вибір;
  • швидка доставка;
  • ввічливе обслуговування;
  • висока якість.

На офіційному сайті кожен потенційний клієнт знайде інформацію щодо обраного виду ролів. Загальні характеристики, опис, фотографії допоможуть вам уявити, як виглядатимуть приготовані суші. Варто зазначити, що кур'єри цього магазину-ресторану доставляють готові страви у спеціальних сумках-холодильниках. Ви можете не хвилюватися щодо смаку, зовнішнього вигляду та збереження свіжості.

Vanmo.Sushi

Це новий ресторан. У Києві він працює буквально кілька тижнів. Там ви можете спробувати як традиційні, так і авторські суші. У меню представлено більше 20 різновидів, так що ви точно зможете знайти те, що більше вам підходить за характеристиками, смаком, обсягом, зовнішнім виглядом. У цьому закладі до замовлення доступні як стандартні порції на одну персону, так і мережі. На честь нещодавнього відкриття ресторан щодня пропонує вигідну акцію. Якщо ви замовите будь-який суші сет, то він дістанеться вам за половину ціни. Усі деталі можна дізнатися в одного із консультантів цього закладу.

«Сушия»

Досить відома мережа, яка працює у багатьох містах України. Вона спеціалізується лише на традиційних японських стравах. Гарантована висока якість, надійність. Якщо ви працюєте або проживаєте недалеко від пункту видачі, можете забрати готові роли і самостійно. Щоб не чекати зайві 10 хвилин або не стояти в черзі, рекомендується заздалегідь зв'язатися з менеджером «Сушія» та вказати оптимальний час, до якого вже має бути готове замовлення.

«Суші Майстер»

Це знаменитий онлайн-ресторан, який пропонує познайомитися ближче не лише з японськими, а й з паназіатськими стравами. У цьому місці меню оновлюється кожен сезон, у вівторок проходить щасливий годинник, а на офіційному сайті ви завжди зможете знайти вигідні акції на суші, роли, вок або рамен. При замовленні від 200 гривень доставка коштує абсолютно безкоштовно.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі