Новини компаній

Розумний світильник - зручне рішення?

15 November 2021, 11:08

Щоб грамотно організувати освітлення у приватному будинку чи квартирі та не відчувати незручностей при керуванні ним, можна спробувати встановити пристрої нового рівня – «розумні» світильники. Вони не лише прості в монтажі, але й неймовірно зручні, адже їхню роботу можна регулювати за допомогою мініатюрного дистанційного пульта. Взагалі смарт-світильники мають набагато ширші можливості в порівнянні зі звичайними освітлювальними приладами – керування такими девайсами відбувається практично інтуїтивно, а навіть найтонше налаштування можна здійснити швидко і легко https://svetum.com.ua/catalog/smart-svetilniki/

Переваги розумних світильників

Купить потолочный смарт-светильник Feron AL5100 EOS 60W

Сьогодні не лише багато моделей побутової техніки мають приставку «смарт», а й існують цілі смарт-системи, на зразок «розумного будинку», які забезпечують комфорт при проживанні. Виробники освітлювальних пристроїв у цьому плані не відстають і наділяють свої винаходи корисними перевагами

  1. Зручність управління. Розумні світильники зазвичай мають широкий спектр налаштувань – від кольору світіння світлодіодної лампи до яскравості, більше того, існують світильники з динамічними режимами, як у світлодіодних стрічках. Всі ці характеристики дозволять налаштувати світильник так, як побажає користувач. Налаштування може виконуватися як за допомогою пульта, так і через мобільний додаток.
  2. Заготовлені налаштування. За потреби можна створити готові режими налаштувань, зберегти їх у профілях та перемикати, не налаштовуючи щоразу заново. Оптимально зберегти одразу кілька найбільш використовуваних режимів – наприклад, для роботи (з холодним свіченням лампи, що дозволяє сконцентруватися на поточних завданнях), для відпочинку (з теплим та затишним свіченням), для розваг (з динамічним режимом та різними відтінками світла).
  3. Економічність енергоспоживання. Світлодіодні світильники категорії смарт відрізняються ще скромнішим споживанням енергії, ніж звичайні освітлювальні прилади, тому їх покупка дозволить значно заощадити сімейний бюджет.
  4. Довговічність. Середній термін служби більшості представлених на ринку світлодіодних світильників даної категорії складає близько 40 тисяч годин безперервної роботи. Якщо пристрій вийде з ладу раніше, його можна безкоштовно замінити за гарантією протягом двох років з моменту покупки.
  5. Робота в нестабільних умовах. Якщо в електромережі скаче напруга, оптимально підключати окремо стабілізатор, інакше прилади можуть швидко вийти з ладу, проте розумні світильники зазвичай мають вбудовані стабілізуючі компоненти, які дозволять їм працювати при коливаннях напруги в діапазоні 170-265 В.

Деякі особливо просунуті моделі мають вбудовані датчики для синхронізації світлових ефектів із навколишньою музикою. А також дизайн таких світильників може бути найрізноманітнішим, тому покупець завжди має можливість підібрати ідеальний освітлювальний прилад під інтер'єр кімнати.

Як вибрати розумний світильник

Smart светильник Zl 70026 72W: продажа, цена в Виннице. Led освещение от  "Fortuna-SV" - 1325663672

Перше, на що варто звернути увагу при покупці – це набір технічних характеристик. Їх необхідно порівняти зі своїми умовами експлуатації та побажаннями до функціоналу пристрою. Освітлювальне обладнання категорії смарт може використовуватися як організації загального освітлення, так локальної підсвічування певної зони у приміщенні. Такий світильник можна встановити на робочому столі, біля ліжка або у вітальні. Важливо правильно підбирати потужність пристрою та не економити на покупці, оскільки можна купити неякісну підробку. Відомі бренди гарантують якість своєї продукції, тому хоч ціна на їхні світильники і вища, витрати цілком виправдовують себе. https://svetum.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі