Новини компаній

Страхування під час відпочинку. Важливо знати

16 November 2021, 16:08

Нарешті настав цей омріяний час - час відпочинку. Будь-який відпочинок - це час коли ви зможете відволіктись від робочих моментів, отримати максимальний заряд позитивних вражень, спілкування із друзями та близькими. Нові емоції від подорожей незабутні, і погодьтесь дуже важливо щоб від подорожі залишились лише радісні спогади і враження. Але на жаль при виїзді на відпочинок в іншу країну можливі непередбачувані випадки, від яких ви маєте змогу застрахуватися.

Туристичне страхування – це ваша можливість уникнути на сам перед непередбачених фінансових витрат, які пов’язані із здоров’ям. Адже ви не можете заздалегідь передбачити травми, отруєння, хворобу, але можете скористатися послугами компаній finance.ua яка гарантує допомогу в надзвичайних ситуаціях.

Туристичне страхування дає змогу відчувати себе захищеним не дивлячись на те в якій частині світу ви знаходитесь. Проблеми на відпочинку – це не те на що хочеться витрачати свій час, довірившись досвіду нашої роботи ви отримаєте швидкісне вирішення ваших проблем. А оформлення туристичного страхування онлайн в Україні - це сучасне рішення яке економить ваш час.

На що слід звернути увагу якщо ви плануєте подорож. Згідно з законами України кожен мандрівник при виїзді за межі України повинен бути застрахований:

  • Якщо ви мандруйте компанією, або сім’єю, обов’язково оформіть страхування на всіх членів подорожі;
  • Обирайте покриття страхових випадків в залежності від виду вашого відпочинку;
  • Покриття від нещасних випадків це ваша додаткова гарантія спокою;

Якщо з вами стався страховий випадок зв’яжіться із страховою компанію, і отримайте вказівки щодо подальших дій.

Програми страхування, та що вони включають

Велика різноманіть програм страхування дає змогу обрати туристу програму, що підходить саме для нього, в залежності від місця подорожі, та виду відпочинку. Основні пакети страхування:

  • Базовий (економ). Сюди входить медичне страхування, що включає нещасні випадки;
  • Стандартний пакет. Базова програма що включає страхування багажа;
  • Бізнес пакет;
  • Програми для активного туризму. Включає більш широкий спектр покриття нещасних випадків;
  • Повне покриття;
  • Покриття від відміни подорожі.

Ціна вибраного пакету страхування залежить від кількості днів подорожі, кількості осіб, віку, країни перебування. Більш детальну інформацію, про те які саме випадки входять до цих категорій ви можете ознайомитись на сайті Finance.ua.

Рекомендуємо перед оформленням страхування ознайомитися з особливостями країни в яку ви плануєте подорож. І пам’ятайте що страхування це перш за все гарантія вашого спокійного відпочинку. Обираючи нашу компанію, ви отримаєте захист та підтримку у будь який надзвичайній ситуації, що передбачена страховими випадками.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі