Новини компаній

Чому для житлових приміщень варто вибрати ламінат

16 November 2021, 16:26

ламінат Таркетт

Статистика свідчить, що українці роблять ремонт у власних оселях раз на 10–15 років (не враховуючи випадків, коли треба привести до ладу квартиру, яку щойно придбано). Отже, нам усім необхідне, зокрема, покриття для підлоги, що протягом бодай десятиліття витримуватиме навантаження та збереже гарний вигляд.

Надійне та стильне покриття

Одним із стійких покриттів для підлоги вважають лінолеум. Цей матеріал доречно використовувати у промислових приміщеннях, оскільки за ним нескладно доглядати.

Ламінати — теж вельми надійні покриття. Вони не лише служитимуть вам упродовж довгих років, а й тішитимуть вельми естетичним виглядом. Серед найякісніших матеріалів такого штибу — ламінат Тarkett.

Звертайте увагу на клас, товщину та колір матеріалу

Сучасний ламінат стійкий до механічних впливів, тож на ньому не буде подряпин. Жодним чином не пошкодять таке покриття бруд або волога.

Головне — вибрати покриття відповідних класу, товщини та кольору, що оптимально підійдуть до кожної кімнати. Безпрограшне дизайнерське рішення — у всіх приміщеннях покласти матеріал одного забарвлення та текстури.

ламінат Тarkett

Переваги ламінату

Серед переваг використання ламінату для оздоблення квартир чи приватних будинків:

  • таке покриття стійке до стирання, навантажень та тиску. На ламінаті не залишаються навіть сліди від важких предметів (шаф, диванів, побутової техніки тощо). По такому покриттю можна спокійно пересувати меблі з коліщатками та не боятися, що на підлозі утворяться подряпини чи ямки;
  • ламінат можна вкладати на теплу підлогу з температурою до +27°С;
  • цей матеріал, на відміну від паркетної дошки з деревини, не потребує постійних циклювань і полірувань. Для догляду за ламінатом знадобиться лише волога ганчірка;
  • таке покриття — екологічно чистий продукт. Він не містить речовин, які є потенційно небезпечними для здоров’я людини;
  • цей матеріал не накопичує на собі бактерій та бруду, не викликає алергій. Ламінат можна застосовувати навіть у тих дитячих кімнатах, де мешкають новонароджені;
  • таке покриття вельми довговічне. Якщо вибрати відповідний клас матеріалу, правильно його змонтувати та грамотно за ним доглядати, ламінат тішитиме господарів мінімум 10 років;
  • це покриття недорого коштує. Навіть матеріал наймоднішого відтінку з нової колекції доступний для тих, хто планує ремонт із середнім бюджетом. При цьому така підлога матиме не гірший вигляд, аніж застелена паркетною дошкою.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі