Фоторепортаж

RE: Як проходять заходи підготовки десантників на загальновійськовому полігоні ДШВ під Житомиром. Фоторепортаж

20 November 2021, 10:47

Десантування з військово-транспортних літаків бронетехніки, вантажів та особового складу, польоти армійської авіації, бойова стрільба та практичні дії рейдових загонів - все це на полігоні під Житомиром відпрацьовували підрозділи Десантно-штурмових військ спільно з авіацією Повітряних Сил та Сухопутних військ з різних куточків України.

“Для нас це звичайні планові навчання. І кожне навчання - це необхідний нам досвід: від етапу планування та підготовки до ведення бойових дій до виконання практичних елементів у “полі”. Основним елементом навчань на даному етапі була організація взаємодії підрозділів з різних структур. Десантування техніки відбувалося з висоти 600 метрів, за технікою йшла висадка екіпажів бойових машин. Десантування особового складу для розвідки здійснювалося з висоти тисячі метрів”, - розповідає керівник навчання підполковник Олег Баляс.

Детальніше про навчання, які труднощі виникали під час нього та що було найскладніше, дивіться у нашому сюжеті тут.

Нагадаємо, 14 липня 2021 року поблизу Житомира резервісти проходили навчання: безпарашутне десантування та укладання парашуту.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2021 року на полігоні в Житомирській області офіцери тактичної ланки ДШВ проводили навчання з бойової підготовки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ десантник полігон навчання військові навчання  
Матеріали по темі