Фоторепортаж

RE: У Житомирі міністру показали онкодиспансер, який ремонтують у рамках «Великого будівництва». Фоторепортаж

20 November 2021, 11:08

Під час робочої поїздки до Житомирської області 18 листопада міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов оглянув об’єкт президентської програми «Велике будівництво» - реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул. Фещенка-Чопівського, 24/4 в Житомирі.

Ремонтні роботи будівлі тривають чотири роки. За цей час зробили двоповерхову добудову до поліклінічного відділення, термосанацію установи, відремонтували дах та стаціонарне відділення, замінили комунікації.

«До кінця цього року має бути зроблене гінекологічне відділення, мамологічне відділення і рентгендіагностичне відділення. Крім того, паралельно проводяться роботи з благоустрою території, вже повністю зроблено санацію закладу, проведена заміна всіх комунікацій та вікон по всій будівлі. Реконструкція коштує близько 95 млн грн, витрачено вже майже 90 млн грн», - розповів медичний директор онкодиспансеру Тарас Волков

Реконструкцію обласного онкодиспансеру планували завершити в 2021 році.

Зазначимо, що проєкт входить до програми президента Зеленського «Велике будівництво», хоча роботи по реконструкції, які співфінансував Державний фонд регіонального розвитку, почали ще у 2018 році.

Нагадаємо, міністр регіонального розвитку Олексій Чернишов 18 листопада у Житомирі побував на тестовому запуску ТЕЦ та відвідав центр вакцинації.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру з прибудовою. Перемогу в аукціоні отримало ТОВ «Уют Строй» з ціновою пропозицією у 69 млн 556,6 тис. грн. 28 грудня 2018 року з переможцем торгів був укладений договір, за яким прибудову онкодиспансеру підрядник мав звести до кінця 2019 року. Втім на початку січня 2020 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини» строк дії договору продовжили до 31 грудня поточного року.

У червні 2020 року голова ОДА показував, що вже зробили в житомирському онкодиспансері за 34,4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер Чернишов міністр Велике будівництво  
Матеріали по темі