Події

У селі неподалік Житомира горів будинок, на місці рятувальники виявили загиблого власника

20 November 2021, 14:26

Вночі 19 листопада в селі Давидівка Житомирського району сталася пожежа у житловому будинку. На виклик приїхали рятувальники та під гасіння полум’я виявили тіло власника.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку у с. Давидівка Житомирського району за екстреним номером «101» надійшло о 01:12 год. 19 вересня

«На момент прибуття бійців ДСНС з’ясувалося, що вогнем охоплені приміщення житлового будинку та вже відбулося поширення на покрівлю. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення викликати на допомогу додаткові сили і засоби для підвозу води, основі ж сили залучалось на осередок горіння. Під час ліквідації рятувальники виявили на кухні тіло власника оселі без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізували о 01:47 год., а о ліквідували о 02:38 год. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточну причину пожежі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, перед світанком 28 жовтня 2021 року в селі Горбулів (колишній Черняхівський район, нині – Житомирський) Житомирської області згорів будинок, його 93-річна власниця загинула

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Давидівка 
Матеріали по темі