Події

На трасі у Житомирській області Chrysler виїхав назустріч ВАЗу: внаслідок зіткнення до лікарні потрапили п’ятеро людей

21 November 2021, 12:13

На трасі у Бердичівському районі Житомирської області 20 листопада сталася ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей – водії двох автомобілів та пасажири. На місці події працювали поліцейські, рятувальники та медики.

Про це 21 листопада повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10:45 год. на автодорозі Бердичів –Хмільник, між селами Маркушами та Обухівкою.

«Попередньо, водій автомобіля Chrysler, 62-річний киянин, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з автомобілем ВАЗ-2114 під керуванням 41-річного жителя Вінниччини», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП до реанімаційного відділення Бердичівської райлікарні з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізували водія ВАЗа, пасажирку цього ж автомобіля, 55-річну жительку Вінницької області та пасажирку Chrysler, 64-річну жительку Чернівецької області. Також до травматологічного відділення лікарні потрапили водій Chrysler та його пасажирка, 53-річна киянка.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2021 року на вулиці Старовільській у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів: Honda в’їхала в ГАЗель, а потім у Nissan. Водій одного з автомобілів травмувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія траса водій пасажир  
Матеріали по темі