Здоров'я

У житомирській клініці «Медібор» провели надскладну онкологічну операцію

22 November 2021, 10:54

Експерти клініки «Медібор» провели надскладну операцію для лікування колоректального раку. Хірургічне втручання проводив онколог-хірург, медичний директор Національного інституту раку Андрій Петрович Безносенко.

Втручання відбувалося лапароскопічним способом. На відміну від звичайного відкритого методу, лапароскопія – це органозберігаюча техніка, яка дозволяє провести операцію з меншою травматизацією і практично не залишає шрамів. Відновлення після подібного втручання також проходить набагато швидше, ніж із застосуванням класичної техніки.


Передував операції призначений експертами клініки «Медібор» курс хіміотерапії

Колоректальний рак – це хвороба, яка може розпочатися безсимптомно. Тому тільки вчасна профілактика та регулярні ендоскопічні обстеження кишківника допоможуть виявити небезпечні фактори до моменту розвитку хвороби.

Залучення експертів національного рівня і надсучасне обладнання дозволяє проводити складні операції в «Медібор» на найвищому рівні.

Після операції пацієнта переводять в зручну палату класу «Люкс», яка оснащена всім необхідним для зручності пацієнта. А справжня опіка медперсоналу зробить перебування в стаціонарі максимально комфортним.

Надточне обладнання життєзабезпечення допомагає підтримувати необхідну глибину наркозу, не перевантажуючи організм пацієнта. А спеціально підібрана комбінація медикаментів забезпечить пробудження пацієнта без важких побічних ефектів.

Медицина високого рівня доступна кожному. Усе що потрібно, – це зателефонувати за номером 067 410 77 47.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор онкологія операція  
Матеріали по темі