Новини компаній

У BROCARD розповіли про хіт-продукти Kiehl's

22 November 2021, 17:42

Відомий американський косметичний бренд Kiehl's вже понад 160 років на ринку. За цей час його продукцію встигли полюбити не лише прості американці, а й зірки Голлівуду першої величини.

Фахівці магазину преміальної косметики та парфумерії BROCARD розповіли, які продукти мають бути обов'язково у домашньому догляді українок.

Для очищення

Перш за все варто почати з очищення. У Kiehls є легендарна гель-піна, що очищає, з екстрактом календули Calendula Deep Cleansing. Підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.

Також для жирної та проблемної шкіри бренд має спеціальний лосьйон з травами Blue Astringent Herbal Lotion. Лосьйон знімає роздратування, пом'якшує та охолоджує шкіру.

Це один із найдовговічніших продуктів компанії: вперше його виготовили та представили громадськості у 1964 році. З того часу його формула практично не змінилася, а продажі продовжують лише зростати.

Головним шанувальником цього лосьйону став художник Енді Воргол.

Для зволоження

Ще один «довгожитель» бренду — зволожуючий флюїд для обличчя Ultra Facial Moisturizer. Створений ще на початку 1970-х, він настільки вразив своєю ефективністю, що його відібрали для експедиції альпіністів «Еверест-88». І досі його формула не втратила актуальності й нічим не поступається сучасним засобам.

У складі флюїду є сквалан, олія авокадо, солодкого мигдалю й абрикосових кісточок, а також вітамін Е.

Для відновлення

Засіб, який отримав більше ніж 50 міжнародних премій — нічний концентрат, що відновлює шкіру обличчя Midnight Recovery Concentrate. Він на 99,8% складається з натуральних інгредієнтів — рослинних екстрактів та ефірних олій. У ньому немає парабенів, ароматизаторів чи води.

Засіб спеціально розроблений, щоб зміцнювати шкіру в період її відновлення, тобто з півночі до четвертої ранку.

У формулі нічного концентрату присутні ефірні олії лаванди та герані, шипшини, розмарину та троянди. Також є сквалан, екстракт насіння соняшника, фосфоліпіди та кераміди. Завдяки такому складу зберігається ліпідний бар'єр шкіри, а сама шкіра стає більш гладкою, пружною і м'якою.

Ще один потужний засіб для відновлення шкіри та боротьби з віковими змінами — інтенсивний концентрат проти зморшок Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate.

Засіб містить високий відсоток чистого вітаміну С, здатний покращувати зовнішній вигляд шкіри.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі