Фоторепортаж

Рослини на даху і пошкоджені лавки: «інспектування» зупинок на вулиці Київській у Житомирі. Фоторепортаж

23 November 2021, 09:27

«Проінспектувавши» зупинки по вулиці Київській у Житомирі, можемо відзначити, що майже всі вони скляні та сучасні. Вони переважно в гарному стані, адже тут встановлені камери спостереження. На кількох зупинках висять таблички з забороною паління. Найбруднішими виявилися зупинки на автовокзалі.

Більшість зупинок розрахована на всі види міського транспорту, проте на деяких з них можуть зупинятися лише тролейбуси, а на інших – лише маршрутки. Деякі з таких зупинок знаходяться поряд, інші ж розділені великим проміжком, тож потрібно обирати: хочеш їхати тролейбусом чи маршруткою.

Практично на всіх зупинках розміщені рекламні плакати: креативні, об'єктивуючі та соціальні. Плакат на честь воїнів АТО «Обличчя миру» на зупинці біля школи № 17 пошкоджено.

Не на всіх зупинках вистачає лавок. На деяких відсутнє накриття та смітники. На зупинках «на вимогу», окрім таблички, більше нічого немає. На зупинці для тролейбусів «Майдан згоди» лавка, щоб не розвалювалася, перетягнута пластиковими стяжками для проводів.

На деяких зупинках є розклад і на паперовому носії, й електронне табло, а на інших – лише «паперовий». USB-виходи майже на всіх зупинках поржавілі.

На зупинці «Князів Острозьких», окрім нового скляного накриття, збереглася і стара металева конструкція. Тут хоча і є лавка, проте опори зовсім проржавіли, а на самому накритті зібралося багато бруду, в якому ростуть рослини.

Кіоск з продтоварами є лише на одній зупинці – навпроти ТРЦ «Глобал».

Який вигляд мали зупинки громадського транспорту на вулицях Великій Бердичівській та Івана Гонти влітку 2020 року, дивіться у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зупинка 
Матеріали по темі