Події

​Поблизу Бердичева Volkswagen «наздогнав» гужову повозку: травмувалися двоє людей з легковика і пасажир воза

24 November 2021, 12:11

Поблизу села в передмісті Бердичева сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля і гужової повозки, в якій травмувалися троє людей.

Про це 24 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 листопада близько 17:50 в с. Великих П’ятигірках Райгородоцької громади. Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen», 24-річний бердичівлянин, здійснив зіткнення з гужовою повозкою, що рухалась у попутному напрямку», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля, 24-річний місцевий житель, отримали тілесні ушкодження. Пасажира було госпіталізовано до медичного закладу м. Житомира.

Також травми отримав пасажир воза, 38-річний житель села, якого було ушпиталено до хірургічного відділення Бердичівської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин ДТП.

Нагадаємо, упродовж останнього 10 днів це вже четверта ДТП за участі гужового транспорту в Житомирській області. Так, увечері 15 листопада 2021 поблизу селища Полянка Новоград-Волинського району (колишній Баранівський район) сталося зіткнення легковика та гужового транспорту, в результаті якого подружжя пенсіонерів, що їхало на возі, травмувалося.

16 листопада поблизу села Врублівка Романівської громади Kia Sorento в’їхав у віз, 34-річний керманич гужового транспорту отримав серйозні травми і, попри зусилля медиків, помер.

Увечері 18 листопада 2021 подібна ДТП сталася на трасі Київ-Чоп поблизу Андріївки Курненської громади, де автофургон в’їхав у гужову повозку під керуванням 37-річного місцевого жителя, від отриманих травм чоловік загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП гужовий транспорт гужова повозка віз травмований  
Матеріали по темі