Події

​Прокуратура Житомирської області розпочала кримінальне провадження за фактом отруєння школярів хімречовиною

24 November 2021, 18:46

Ювенальними прокурорами Житомирської області розпочато кримінальне провадження за фактом отруєння школярів хімічною речовиною.

Про це 24 листопада поінформувала пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що один з учнів загальноосвітньої школи, що в Черняхівському районі, приніс до школи хімічну речовину, яку використовують для чищення побутової кераміки та «пригостив» інших школярів. Унаслідок цього 11 неповнолітніх дітей з отруєнням були госпіталізовані до обласного медичного закладу, де їм надано невідкладну допомогу. Наразі самопочуття потерпілих задовільне, двоє з них виписані додому», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, сім’я 11-річного школяра, який приніс хімзасіб до школи, виховує ще двоє неповнолітніх дітей та перебуває на обліку у центрі соціальної служби місцевої громади у зв'язку з неналежним виконанням батьківських обов'язків.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2021 року до житомирської обласної дитячої лікарні потрапили учні гімназії села Дівочки (колишній Черняхівський район) через імовірне вживання ними побутової хімічної речовини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: отруєння школа гімназія Дівочки Черняхівський район прокуратура  
Матеріали по темі