Події

Прийшов миритись, а опинився в лікарні: у Житомирі оголосили про підозру 18-річній дівчині, яка вдарила ножем знайомого

25 November 2021, 13:37

Слідчі оголосили підозру у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження 18-річній жительці Житомира, яка наприкінці вересня втрутилась у суперечку та вдарила ножем знайомого. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

Про це 25 листопада повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

Події відбувалися наприкінці вересня. Вранці до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про ушпиталення до лікарні 19-річного містянина. У хлопця медики діагностували проникаюче поранення черевної порожнини з ураженням внутрішніх органів. Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження юнак отримав у квартирі своєї знайомої. Хлопець прийшов туди, щоб залагодити конфлікт, який виник напередодні. Проте розмова переросла у нову сварку. В емоційне спілкування втрутилася подруга господині, яка у той час знаходилася у квартирі. Вона вдарила хлопця ножем.

Слідчі повідомили 18-річній житомирянці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Судом їй було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Після проведення всіх необхідних слідчих дій обвинувальний акт, затверджений Житомирською окружною прокуратурою, був вручений фігурантці провадження. Нині матеріали скеровані до суду”, - йдеться у повідомленні.

Відповідно до чинного законодавства за вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження дівчині може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня 2021 року у Житомирі 18-річна гостя втрутилась у суперечку та вдарила знайомця ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж суд арешт підозра конфлікт  
Матеріали по темі