Події

​На кордоні в Житомирській області у вантажівці з Білорусі виявили 140 тисяч пачок сигарет, прихованих у субстраті торфу

25 November 2021, 16:07

У пункті пропуску «Виступовичі» в Житомирській області прикордонники виявили у вантажівці, що прямувала з Республіки Білорусь, прихований товар, а саме коробки з сигаретами.

Про це 25 листопада повідомила пресслужба Житомирського загону Держприкордонслужби.

«В пункті пропуску «Виступовичі», за інформацією співробітників оперативно-розшукового підрозділу Житомирського прикордонного загону, серед вантажу субстрату торфу виявили контрабандні білоруські сигарети. Громадянин РБ за кермом «DAF» білоруської реєстрації прямував в Україну через пункт пропуску «Виступовичі». За документами він перевозив до столиці України вантаж – торф'яний субстрат. Але під час огляду вантажівки оперативники та військовослужбовці Житомирського прикордонного загону виявили серед заявленого вантажу піддони з великою кількістю сигарет білоруського виробництва різних марок», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними у вантажівці знаходилось близько 140 тисяч пачок сигарет.

Нагадаємо, в серпні 2021 в пункті пропуску «Виступовичі» житомирські митники та прикордонники зафіксували спробу незаконного ввезення сигарет вартістю понад 1,7 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2020 року у двох фурах, які прямували з Білорусі, житомирські прикордонники виявили сховки з 22 тис. пачок контрабандних цигарок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сигарети контрабанда Виступовичі прикордонник  
Матеріали по темі