Події

На трасі у Житомирській області ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з трактором: водій легковика загинув, пасажира госпіталізували

26 November 2021, 10:06

Ввечері 25 листопада на трасі у Житомирській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: у результаті зіткнення легковика і трактора загинув один з водіїв. Ще одна людина травмувалася.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Вчора (25 листопада), близько 18-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на автомобільній дорозі Київ – Ковель – Ягодин сталася дорожньо транспортна пригода за участі трактора та автомобіля ВАЗ. Як встановили патрульні поліцейські, водій легковика виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з трактором», – йдеться у повідомленні.

Водій автомобіля у ВАЗ від отриманих травм загинув на місці, а пасажира госпіталізували медики швидкої медичної допомоги.

На місці події працювали слідчі. Патрульні поліцейські забезпечували охорону місця події та регулювання дорожнього руху.

Пресслужба ГУНП у Житомирській області уточнює, що автопригода сталася 25 листопада близько 17:35 на 209 км автодороги Київ-Ковель поблизу села Жубровичів Олевської громади.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ, 60-річний житель Білокоровицької територіальної громади, рухаючись по трасі, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з причепом трактора під керуванням 49-річного жителя Новоград-Волинського району. Унаслідок ДТП водій ВАЗівки загинув на місці, травми отримала пасажирка автомобіля, 54-річна жителька Коростенського району. Жінку госпіталізували до Олевської лікарні», – інформує ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2021 року на території Хорошівської територіальної громади Житомирської області автомобіль Chevrolet виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з Mercedes. У результаті зіткнення транспортних засобів загинули двоє людей – чоловік та дружина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ВАЗ трактор  
Матеріали по темі