Політика

Ще одного нардепа від Житомирської області позбавили депутатських виплат за «прогули»

26 November 2021, 10:49

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної ради на засіданні розглянув питання про припинення відшкодування народним депутатам витрат, пов’язаних з виконанням депутатських повноважень, за жовтень 2021 року.

Рішення від 10 листопада 2021 року оприлюднене на сайті Комітету.

Серед депутатів, які згідно з відомостями, поданими Апаратом Верховної Ради України, протягом жовтня 2021 року без поважних причин не брали особистої участі у більш як 30 відсотках голосувань при прийнятті рішень Верховної Ради України на пленарних засіданнях є Кицак Богдан Вікторович (член фракції «Слуга народу», обраний від Бердичівського округу №63).

Нижче – скріншот інформації з сайту Верховної ради про участь Богдана Кицака у пленарних засіданнях в жовтні 2021 року:

Нагадаємо, за два роки роботи у Верховній раді (станом на 27 липня 2021 року) у Богдана Кицака було лише 4 пропущених пленарних засідання з 210.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році за прогули нардепа-мажоритарника Сергія Кузьміних (фракція партії «Слуга народу», обраний від Чуднівського округу №67) позбавляли депутатських виплат за червень, за жовтень та листопад. Анжеліка Лабунська (фракція ВО «Батьківщина», голова Житомирської обласної організації цієї партії) не отримувала відшкодування витрат, пов’язаних з виконанням депутатських повноважень, за травень 2021 року і за лютий, березень, квітень, вересень та листопад 2020 року. На початку роботи Верховної ради ІХ скликання Лабунська: не отримали кошти на депутатську діяльність за листопад та грудень 2019 року..

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР нардеп Кицак прогул  
Матеріали по темі