Фоторепортаж

Пап’є-маше, паперова пластика, оригамі та витинанки. Фоторепортаж з виставки-конкурсу в Житомирському обласному центрі творчості

26 November 2021, 15:30

У Житомирському обласному Центрі дитячої та юнацької творчості провели 16 виставку-конкурс "Паперовий світ".

85 учасників з 29 територіальних громад Житомирської області змагалися у чотирьох номінаціях: пап'є-маше, паперова пластика, оригамі, витинанка. Вік учасників від 6 до 18 років. Кожну ТГ могло представляти лише по 1 учаснику у кожній з номінацій. Виставка відбувалася дистанційно і складалася з трьох етапів: до визначеної дати учасники надсилали або привозили свої роботи, до них знімали відеоролик з процесом створення конкурсної роботи та розповіддю про авторський задум. Третій етап проходив в режимі онлайн: діти виконували практичні завдання відповідно до номінацій, в якій учасники подавали свої роботи.

“Всі роботи виконані з паперу. Ця виставка показує, на скільки це доступний та унікальний матеріал, адже в руках майстра він перетворюється на такі шедевральні філігранні роботи. Це і настінні панно, і витинанки, і тематичні композиції, і казкові герої та інші речі, які створюють діти з паперу. Діти використовували найрізноманітніший папір у своїх роботах: від вишуканого дизайнерського до звичайного побутового і навіть пакувального”, - розповіла заступник директора Житомирського обласного Центру дитячої та юнацької творчості Наталія Пантус.

Нагадаємо, у Житомирі у водонапірній вежі з 1 по 16 листопада 2021 проходила артвиставка “Ічіго” художниці Дани Грох.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖОЦДЮТ виставка конкурс поробка  
Матеріали по темі