Влада

​Конкурсна комісія визначилась з кандидатом на посаду директора Житомирського професійного ліцею

27 November 2021, 11:55

26 листопада в обласній раді відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради.

Про це інформує пресслужба обласної ради.

«Члени конкурсної комісії під головування заступника голови обласної ради Володимира Ширми провели співбесіду з кандидатом на посаду директора Житомирського професійного ліцею– чинною в.о. директора даного навчального закладу Оленою Дерев’янко. Вона проінформувала комісію про роботу на посаді директора ліцею та озвучила плани роботи на наступні п’ять років», - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що 25 листопада 2021 року в приміщенні Житомирського професійного ліцею відбулися загальні збори трудового колективу вказаного навчального закладу, під час якого Дерев’янко Олена Василівна набрала 100 відсотків голосів із присутніх, що становить 90,6% від загальної кількості працюючих.

«Шляхом відкритого голосування члени конкурсної комісії одноголосно вирішили внести кандидатуру Дерев’янко Олени Василівни на посаду директора Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради на розгляд обласної ради з укладенням контракту строком на 5 років», - зазначили у пресслужбі облради.

Нагадаємо, 15 листопада 2021 року під час засідання комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Житомирського професійного ліцею члени комісії не допустили одного з двох претендентів до участі у конкурсні.

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня 2021 року в Житомирській обласній раді оголосили про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр спортивної медицини», єдиним кандидатом і переможцем конкурсу став депутат облради з фракції «За майбутнє» Олександр Чорноморець, який з 31 травня 2021 року є в.о. директора цього закладу.

Житомирський професійний ліцей облради – це колишня комунальна соціально-реабілітаційна установа «Житомирське вище професійне училище-інтернат» Житомирської обласної ради, Олена Дерев'янко керує ним з 2016 року. У вересні 2021 року на базі Житомирського професійного ліцею відкрили Центр інклюзивної освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада конкурс ліцей комісія Дерев'янко  
Матеріали по темі