Події

На автодорозі в Житомирській області Dodge збив пенсіонерку з велосипедом: жінка загинула

27 November 2021, 12:15

26 листопада в Ушомирській територіальній громаді Коростенського району надвечір автомобіль наїхав на літню жінку-пішохода, від отриманих травм вона померла на місці події.

Про це 27 листопада поінформувала пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 17:05 на 43 км автодороги Васьковичі - Шепетівка, поблизу с. Гулянки, водій автомобіля DODGE Ram, 57-річний житель Ушомирської громади, здійснив наїзд на пішохода, 72-річну місцеву жительку, яка рухалась проїзною частиною в попутному напрямку з велосипедом в руках. Травми, отримані пенсіонеркою внаслідок автопригоди, виявились несумісними з життям», - зазначили в поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Усі обставини та причини автопригоди встановлюються у рамках кримінального провадження.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада на проспекті Незалежності в Житомирі вантажівка збила велосипедиста, від отриманих травм чоловік помер в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП ДТП пенсіонерка  
Матеріали по темі