Влада

Колишній заступник голови Житомирської облради претендує на посаду керівника філії концерну «Війскторгсервіс»

30 November 2021, 09:58

Колишній заступник голови Житомирської обласної ради Максим Вілівчук претендує на посаду керівника філії концерну «Війскторгсервіс».

Декларацію кандидата на посаду Вілівчук оприлюднив 28 листопада 2021 року.

Подана декларація за 2020 рік відрізняється від тієї, що Максим Вілівчук подавав 15 грудня минулого року після звільнення з посади заступника голови обласної ради лише на суму готівки: до 39 тис. доларів додалося ще 115 тис. гривень.

Зазначимо, що концерн «Військторгсервіс» має вісім філій: «Східна» (Харків), «Центральна» (Вінниця), «Південна» (Одеса), «Північна» (Київ), «Західна» (Львів), Черкаська, Київська та філія «Військторг» (смт Десна Чернігівської області), якою саме хоче керувати Максим Вілівчук в декларації кандидата на посаду не вказано.

Нагадаємо, Максим Вілівчук у 2015 році закінчив Житомирський національний агроекологічний університет та здобув ступінь бакалавра за напрямком підготовки «екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», в лютому 2020 року він закінчив Національну академію державного управління при Президентові України за напрямком «Публічного управління та адміністрування».

Як повідомляв Житомир.info, депутат Житомирської облради від ВО «Свобода» Максим Вілівчук на сесії облради 26 вересня 2016 року був обраний заступником голови обласної ради. На місцевих виборах 2020 року Вілівчук очолював список кандидатів ВО «Свобода» до обласної ради та був у списку кандидатів в депутати Житомирської міської ради, але партія не подолала прохідний бар’єр у 5% в жодну з цих рад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вілівчук декларація Військторгсервіс 
Матеріали по темі