Новини компаній

SIP-телефонія для середнього бізнесу: інструмент масштабування або чергова стаття витрат?

30 November 2021, 14:32

SIP-телефония для среднего бизнеса: инструмент масштабирования или очередная статья расходов?

Сучасні сфери бізнесу безперервно пов'язані з частим спілкуванням між співробітниками всередині компаній, підтримкою взаємодії з клієнтами тощо. У таких умовах звичний стільниковий зв'язок та використання стаціонарних телефонів стають надто затратними. З цієї причини багато українських підприємців все частіше схиляються до переходу на використання інтернет-телефонії.

Якщо ви вирішили замовити віртуальну АТС для своєї фірми, можете звернутися за допомогою до компанії «ДатаГруп». На сторінці https://www.datagroup.ua/ru/smb/telefoniya/sip-telefoniya можна детальніше прочитати, що таке SIP телефонія, а також оформити замовлення на підключення послуги для свого бізнесу. Ми ж пропонуємо розглянути, чи дає якісь вигоди інтернет-телефонія бізнесу, чи це стане черговою статтею витрат?

Головні переваги SIP-телефонії

Використання віртуальної АТС дає наступні переваги для будь-якої фірми:

  • Єдиний рахунок для оплати трафіку. У SIP-телефонії відсутні окремі платежі за здійснення іногородніх та мобільних дзвінків. Досить просто щомісяця вносити абонплату за вибраним тарифом.
  • Легка масштабованість телефонних мереж. У разі розширення робочого штату або списку послуг, що надаються, досить просто додати потрібну кількість робочих станцій.
  • Універсальність. Спілкуватися з діловими партнерами чи клієнтами можна за допомогою смартфона, планшета, комп'ютера.
  • Багатоканальність. Для здійснення трафіку застосовуються комп'ютерні мережі з можливістю одночасної обробки кількох дзвінків, що скорочує тривалість очікування.
  • Додаткові функції. Спеціалізовані CRM-системи надають можливість запису, переадресації розмов, використання автоматичного голосового меню, відеозв'язку, режиму конференції, передачі текстових повідомлень та файлів безпосередньо під час розмови.
  • Відсутність додаткових витрат. Організувати телефонну мережу підприємства можна, не орендуючи виділений IP-канал.
  • Мобільність. Відсутня прив'язка до офісів або зон покриття мобільних операторів — підключена послуга доступна в будь-яких точках земної кулі.
  • Стабільність. Висока якість зв'язку зберігається незалежно від відстані передачі сигналів.

SIP-телефония для среднего бизнеса: инструмент масштабирования или очередная статья расходов?

Якщо порівнювати SIP-телефонію з традиційною аналоговою мережею, вона дозволяє підключати безліч додаткових можливостей. Так, інтеграція з CRM-системами забезпечує передачу голосових повідомлень як звукових файлів на електронну пошту чи будь-якими іншими цифровими способами. Голосове меню дозволяє оригінально привітати клієнтів, пропонуючи вибрати відділ, що цікавить, або вказати потрібного абонента.

Звичайно, в підключення послуги SIP-телефонії доведеться вкласти деяку частину поточного бюджету фірми, але надані переваги дозволять повністю окупити витрачені кошти в найкоротший термін. І вже у найближчій перспективі ви зможете суттєво розширити свій бізнес.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: SIP-телефонія  
Матеріали по темі