Політика

Депутатку Житомирської міської ради від ОПЗЖ нагородили відзнакою «За заслуги перед містом»

1 December 2021, 11:15

Депутатку Житомирської міської ради, голову фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» Наталію Леонченко нагородили відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІ ступеня.

Відповідне рішення ухвалили на черговому засіданні виконкому 1 грудня 2021 року, питання включили до порядку денного за пропозицією секретаря міської ради Віктора Клімінського.

Зауважимо, що до початку засідання відповідний проєкт рішення виконавчого комітету не оприлюднили.

«Відповідно до клопотань громадської організації «Спілка жінок Житомирщини» та (комунального закладу) «Міські публічні бібліотеки» і відповідно до протоколу засідання комісії з питань нагородження була надана рекомендація щодо розгляду проєкту рішення про нагородження Леонченко Наталії Петрівни відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня», - доповів на засіданні начальник управління звернень та діловодства Віталій Скороход.

Очевидно, нагорода пов'язана з ювілеєм Наталії Леонченко, який вона святкуватиме 4 грудня. Ініціатором нагородження можна вважати Ларису Харчук – члена партії ОПЗЖ, яка на місцевих виборах 2020 року була серед кандидатів у депутати Житомирської міської ради від цієї політсили. Лариса Харчук є директором КЗ «Центральна бібліотечна система» та очолює ГО «Спілка жінок Житомирщини».

Нагадаємо, Наталія Леонченко вперше стала депутатом Житомирської міської ради в 2010 році – була обрана по мажоритарному округу від Партії регіонів. В листопаді 2010 року Леонченко призначили секретарем Житомирської міської ради, яку очолював представник Партії регіонів Володимир Дебой. В листопаді 2012 року депутати проголосували за дострокову відставку секретаря міської ради Наталії Леонченко, а в квітні її призначили на посаду заступника мера Житомира.

В 2015 році Наталія Леонченко знову стала депутатом Житомирської міської ради – була першим номером списку кандидатів від Опозиційного блоку. В цьому скликанні міськради вона очолювала гуманітарну комісію.

На місцевих виборах 2020 року Наталія Леонченко була обрана до Житомирської міської ради від партії «Опозиційна платформа – За життя». З квітня 2018 року чоловік депутатки, Ігор Леонченко працює директором комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, в 2021 році відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІ ступеня нагородили колишнього заступника мера, радника першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз» України Едуарда Кругляка, керівника вокального дуету «Червоне та Чорне» Ярослава Теплого та керівника житомирської хорової капели «Орея» Олександра Вацека.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком За заслуги Леонченко ОПЗЖ  
Матеріали по темі