Новини компаній

Купівля кутового дивана в онлайн-магазині Svitdivaniv

1 December 2021, 15:02

Кутові дивани – це збалансований центр дружнього спілкування та відпочинку. Завдяки особливій формі даного виду меблів моделі відрізняються стильністю, практичністю та оригінальністю. Один з найважливіших плюсів такого меблювання полягає у раціональному використанні приміщення. Відповідно, квадратні метри площі не витрачаються даремно. Крім того, що суттєво економиться простір, така софа має й інші плюси.

Важливі переваги подібних меблів

Онлайн-магазин Svitdivaniv пропонує різні варіації подібного меблювання, але всіх їх поєднують важливі плюси, за які багато людей встигли гідно оцінити такі види софи.

  1. Види конструкцій. Цей угловой диван дуже точно вписується в обстановку кімнати, додаючи в інтер'єр комфорту і затишку. Можна придбати п-подібну модель, право або лівий варіант. Навіть для незвичайного планування завжди можна підібрати найвдаліше рішення.
  2. Просторе спальне місце. Через свою кутову форму один предмет поєднує в собі комфортне місце для міцного і здорового сну, а також зручну містку софу. Якщо такий диван розкласти в спальні - він перетвориться на розкішне ліжко. Спеціально для цього придуманий механізм трансформації в кілька рухів забезпечує перетворення меблів на затишне місце для сну. Потім софу можна скласти назад у її звичний стан.
  3. Сидячі місця. Привітні господарі не дарма віддають перевагу кутовим меблям. Завдяки її особливій формі на ній з комфортом можна розмістити багато людей (і це на такому невеликому просторі). Вибираючи потрібний варіант для проведення веселої вечірки або званої вечері, потрібно уважно підібрати матеріал. Якщо зупинити вибір на якісній оббивці, то остання не зіпсується навіть після вилитих на неї соусів, напоїв чи потрапляння на поверхню інших продуктів. Високоякісний каркас забезпечить тривалу службу меблювання без поломок та скрипів, а першокласний наповнювач не втратить своєї форми.
  4. Багатофункціональність кутових диванів. Такі меблі чудово можуть вписатися в кут приміщення, проте в просторих кімнатах вони чудово виглядають і на відстані від стіни. Крім того, з її допомогою можна ділити простір на зони, не використовуючи при цьому зайвих конструкцій.
  5. Функціональне призначення. Елемент меблів може включати кілька секцій, у яких місткі внутрішні відділення. У таких відсіках зазвичай зберігають постільну білизну та інші речі, наприклад, одяг. Правильно розмістивши великі предмети у внутрішніх відділеннях можна відкласти покупку спеціальної тумби для цієї мети. Призначення кутової софи можна розширити, встановивши полиці, бари, столики відкидні та інші корисні деталі.

Ви можете замовити готовий кутовий диван відповідно до габаритів кімнати, для якої він призначений. Також професійні дизайнери та конструктори можуть створити проект, ґрунтуючись на побажаннях замовника або покладаючись на надані ескізи. Для уточнення будь-яких питань чи замовлення товару зв'яжіться з командою інтернет-магазину Svitdivaniv, де продаються меблі найкращих українських виробників.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі