Новини компаній

​Переваги покупки квартири з ремонтом

3 December 2021, 12:05

Придбання квартири – це завжди радісна подія, яка приносить людині багато позитивних емоцій. Але перед тим, як купувати, потрібно вибрати між житлом з уже готовим ремонтом і без нього. Для багатьох оптимальним рішенням буде перший варіант, причому з різних причин.

Чому і кому варто купити квартиру з оздобленням

Як правило, таке житло обходиться не 10-20% дорожче, ніж без неї, але для того, щоб повністю облаштувати квартиру, до неї потрібно вкласти близько 40% її вартості, тобто завдяки ремонту від забудовника можна заощадити 20-30. %. Про це можна дізнатися більше на https://www.sofiya.ua/planirovki/kvartiry-s-remontom, але загальний сенс зрозумілий. Слід розуміти, що через два-три роки, коли будинок остаточно сяде, ремонт, швидше за все, доведеться переробляти. Тому немає сенсу вкладати в нього багато часу та сил, а краще скористатися пропозицією від забудовника.

Другий випадок, коли ця пропозиція буде ще вигіднішою - оренда. Якщо житло купується як інвестиція, а потім його передбачається здавати, це ідеальний варіант. Справа в тому, що платити за комунальні послуги доведеться весь час, допоки робиться ремонт, а це вже прямі втрати. У той час як відремонтоване забудовником житло достатньо обставити меблями та технікою і пускати квартирантів через пару днів після того, як були отримані ключі.

Таким чином, квартира з оздобленням у будь-якому випадку виходить вигідним варіантом. Особливо, до речі, у тому випадку, коли покупець живе у орендованому житлі. Чим швидше він переїде, тим більше вдасться заощадити - а для Києва суми виходять справді значними.

Чому варто придбати квартиру саме в новобудові

Це ще одне цікаве питання, оскільки квартири з ремонтом можуть пропонуватися і на вторинному ринку. Однак у них немає такого переліку переваг, як первинка. Насамперед це, звичайно ж, те, що житло відповідає всім сучасним вимогам, а це означає, що комунікації будуть новими та працюватимуть бездоганно. Отже квартир можна оснастити найсучаснішими електроприладами та не переживати, що це створить зайве навантаження на електромережу.

Крім того, деякі забудовники пропонують можливість придбання квартири з оздобленням на виплат. В результаті людина отримує можливість одразу оселитися у власній квартирі, а її вартість виплатити поступово.

Нарешті, те, що дуже приваблює покупців, - це юридична прозорість угоди, коли ти стаєш першим власником житла. У тому випадку, коли забудовник має гарну репутацію, це є дійсно безпечним.

Таким чином, придбання квартири з оздобленням у новобудові - це правильне та вигідне рішення в цілій низці випадків, особливо з урахуванням того, що покупцю гарантується якість як робіт, так і оздоблювальних матеріалів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартира житло ремонт новобудова квартира з ремонтом  
Матеріали по темі