Новини компаній

Де відсвяткувати Новий рік 2022: огляд Equides Club

3 December 2021, 15:45

Новий рік – це чудова подія, щоб весело та безтурботно провести час із сім'єю та друзями. Якщо ви хочете відсвяткувати в казковій атмосфері та водночас не витрачати багато часу на підготовку житла і приготування святкових страв, найкраще рішення – зустріти Новий рік у заміському комплексі Equides Club.

Заміський клуб під Києвом Equides Club

Неймовірна новорічна шоу-програма

Заміський комплекс під Києвом Equides Club готує для своїх гостей неповторне та веселе святкування, яке залишиться теплим спогадом на весь рік. Новорічна пропозиція включає:

  • неймовірну шоу-програму для дорослих та малюків;
  • офіційний триб'ют гурту «Ленінград» у виконанні «ФурманБенд» та ВІА «Веселі хлопці»;
  • бранч на свіжому повітрі 1 січня;
  • сніданки 2 січня.

Порадує гостей вишуканим новорічним бенкетом ресторан Chalet Equides. До того ж у ресторані 1 січня з 19:00 буде жива музика.

Equides Club має спеціальну пропозицію на одну ніч без перебування в готелі. Вартість пакету VIP становить 7 тис. грн на особу, пакету Premium – 9 тис. грн на особу.

Щоб насолодитись повною новорічною програмою, ви можете забронювати номер обраної категорії (готель під Києвом Equides Club) або бунгало у комплексі на період з 31.12.2021 до 02.01.2022.

До того ж на території комплексу є дитячий клуб Equikids, час у якому ваші малюки проведуть цікаво та пізнавально. А 1 січня з 11.00 до 14.00 буде дитяча анімація.

Заміський комплекс під Києвом Equides Club працює за правилами червоної зони, персонал клубу вакцинований.

Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш

Окрім новорічної програми, в Equides Club ви можете провести час зі шляхетними тваринами у пансіоні для коней (екскурсія). Комплекс пропонує можливість просто поспілкуватися з кіньми або взяти уроки верхової їзди.

Також гості комплексу можуть з близькими відпочити у гольф клубі. Якщо ви любите тримати тіло в тонусі навіть у святкові дні, для вас відкритий тренажерний зал в Equides Club. Для гостей готелю діє спеціальна знижка.

Розваги для гостей комплексу

Також на території комплексу є СПА центр. Тут ви можете розслабитися, скориставшись сауною, аквазоною або послугами косметолога. До того ж для гостей готелю діє вигідна пропозиція у СПА.

Wellness центр під Києвом

Також ви можете замовити масаж у Wellness центрі, зокрема:

  1. Класичний.
  2. Антицелюлітний.
  3. Розслаблювальний аромамасаж.
  4. Лімфодренажний.
  5. Шийно-комірцевий.
  6. Масаж обличчя.
  7. Масаж спини.

Якісний масаж, зроблений справжніми профі, допоможе вам відновитися та отримати нові сили.

У Wellness центрі також представлена програма з догляду за обличчям та тілом. Зволоження та тонізація, ліфтинг-ефект, очищення та живлення, абхісек, віскі-сповивання – це короткий перелік того, що пропонує центр.

Встигніть забронювати місце для себе та своїх близьких, щоб чудово зустріти Новий рік! Кількість місць обмежена. Преміальні клієнти Райффайзен Банку можуть скористатися знижками до -20% на послуги Equides Club.

Контакти:
Новообухівська траса, с. Лісники (15 хвилин від центру столиці),
вул. Вишнева (Чапаєва), 36
+38 (050) 338-58-58
info@equides.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі