Влада

Бунечко підписав розпорядження про створення молодіжної ради при Житомирській ОДА

3 December 2021, 16:34

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко утворив молодіжну раду при ОДА.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 29 листопада 2021 року.

Згідно з документом, молодіжну раду створено «з метою забезпечення ефективної діяльності у реалізації державної молодіжної політики щодо соціального становлення та розвитку молоді, формування конструктивного діалогу місцевих органів виконавчої влади з представниками молодіжного середовища області».

Відповідно до інформації, викладеній у додатку до розпорядження, очолила молодіжну раду Вікторія Безсмертна, голова громадської організації «Інститут Креативних Інновацій». Окрім неї, до складу ради входять ще 24 особи.

Серед основних завдань молодіжної ради – участь молоді у процесі розроблення проєкту розпорядження голови ОДА з питань реалізації державної політики у молодіжній сфері на регіональному рівні, контроль за їх виконанням; залучення молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя регіону шляхом участі в розробленні та виконанні регіональних програм у молодіжній сфері тощо.

Нагадаємо, 18 червня 2021 року голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко підписав розпорядження про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування молодіжної ради при ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 12 лютого 2021 року голова ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про створення нової координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та молодіжної політики, ліквідувавши створену попередником. 30 березня Бунечко оновив склад обласної координаційної ради з питань розвитку фізичної культури і спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження голова ОДА молодіжна рада  
Матеріали по темі