Новини компаній

Робота для сімейних пар в Польщі: що пропонують роботодавці в Польщі та скільки платять

6 December 2021, 16:14


Робота для сімейних пар в Польщі: що пропонують і скільки платять

Робота в Польщі не перший рік залишається затребуваним серед українців. Така тенденція недивна. Якщо знайти добросовісного працедавця, можна отримати хороші умови проживання, гідну оплату праці й можливість привезти додому накопичення.

Оскільки працевлаштування за кордоном припускає розлуку з близькими, багато претендентів зацікавлені знайти роботу в Польщі для сімейних пар. Тому на ринку вакансій все частіше з'являються пропозиції для сімей. Багато працедавців зацікавлені в таких вакансіях. По-перше, буде більше робочих рук, а по-друге, у такий спосіб можна підтримувати бажання залишитися в країні подовше і не їхати додому.

Якщо ви в пошуку вакансій для сімейних пар, пропонуємо ознайомитися з варіантами на сайті компанії «Gremi Personal». За допомогою зручної системи фільтрів можна вибрати відповідний варіант. За весь час роботи компанія отримала позитивну репутацію і хороші відгуки претендентів. На сайті представлені актуальні вакансії з детальним описом. Претенденти можуть ознайомитися з основною інформацією:

  • місто;
  • вид роботи;
  • зарплата за місяць або по годинах;
  • умови надання житла.

Також представлена детальна інформація про умови й обов'язки для чоловіків і жінок, є інформація про кількість робочих місць, що залишилася. Серед різноманіття пропозицій українська сім'я зможе вибрати відповідний варіант, щоб працювати разом за кордоном.

Які варіанти роботи пропонуються в Польщі для сімейних пар?

Найчастіше на ринку вакансій для українських сімей пропонуються варіанти, пов'язані з сортуванням, комплектацією. Чоловікам може пропонуватися робота в складських приміщеннях, а жінкам ‒ розкладання товарів в супермаркетах.

Є вакансії для сімейних пар на харчових підприємствах, виробництвах деталей, устаткування, упаковок. Можна знайти роботу по збору й упаковці рослин, влаштуватися кондитером. Є пропозиції, для яких знання польської мови необов'язкове. Більшість вакансій передбачають фізичну працю. Також відкриваються вакансії на птахофабриках. На ферми з великими рогатими тваринами у більшості випадків запрошуються тільки чоловіки.

Основна інформація про умови праці

У більшості випадків в Польщі чекають українців до 40 років, в деяких випадках до 55. Багатьом працедавцям треба, щоб у претендентів була робоча віза. Лише небагато згодні на наявність лише біометричного паспорта.

Тривалість робочого тижня складає п'ять – шість днів. Тривалість трудових годин – 8 – 12. За нічні зміни деякі працедавці доплачують. Цей нюанс вказується в описі вакансії. Як правило, за наднормові години теж є доплата. Перераховані нюанси обговорюються до або в процесі складання трудового договору.

Нерідко пропонується безкоштовне житло, хто оплачує комунальні послуги, визначається у кожному конкретному випадку. Найчастіше працівники мешкають в хостелах або котеджах. Сімейним парам виділяється окрема кімната, щоб вони могли жити разом.

Якщо за проживання треба платити, сума оплати може складати 300 – 400 злотих з однієї людини. Хостел або котедж знаходяться або біля місця роботи в пішій доступності, або працівникам буде забезпечене розвезення.

У багатьох випадках пропонується оплата фізичної праці по годинах, за місяць, а не від вироблення. За годину можна заробити 11 – 18 злотих. За непрості умови праці можна заробити 14 – 17 злотих на годину. До таких умов можуть відноситися склади з низькою температурою.

Якщо ви плануєте їхати разом з сім'єю працювати в Польщу, ознайомтеся з пропозиціями «Gremi Personal». Компанія пропонує офіційне працевлаштування, стабільний доход і комфортні умови проживання.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робота робота за кордоном робота в Польщі робота для сімейних пар  
Матеріали по темі