Суспільство

Навчання в IT Step відкриває перспективи отримати роботу мрії, – студенти про професійну комп’ютерну освіту

7 December 2021, 09:53

З грудня у Житомирі починається навчання за трьома напрямками професійної комп’ютерної освіти: розробка програмного забезпечення, мережеві технології та кібербезпека, комп’ютерна графіка та дизайн.

Змінити сферу діяльності незалежно від віку та вже наявної освіти? Це просто, і про це говорять наші випускники.

«Про IT Step дізналася від свого хлопця, адже він мав дуже хороші відгуки про своє навчання тут. Мене зацікавило, що, навчаючись на дизайні, я могла спробувати багато різних напрямків: 3D-моделювання, анімацію, поліграфію. Ти можеш потім вибрати те, що тобі найбільше до душі, і розвиватися в тому напрямку. Оскільки я дуже люблю малювати, найбільше мені подобається поліграфія та ілюстрація. Зараз мене запросили працювати до «Видавництва Старого Лева». Я навіть не очікувала, що моє перше місце праці буде таким! Наразі я займаюся у видавництві зовнішньою рекламою: переважно, розробляю афіші заходів, вчуся на практиці і поєдную роботу з навчанням. Вважаю, це непоганий старт!», - ділиться своїми враженнями Юлія.

Чому так високо оцінюють випускників програми від Академії пояснює директорка Житомирського філіалу Оксана Рябцева.

«Унікальність освітньої програми у тому, що кожна людина, незалежно від віку та попередньої освіти, може отримати нову професію і почати нове життя: отримати високооплачувану роботу в ІТ. Плюс для дорослих у тому, що навчання в Академії можна без проблем суміщати з роботою чи іншим навчанням».

Навчання триває 2,5 роки. Студент сам обирає графік навчання: це може бути стаціонар (3 дні в Академії та день самостійної роботи) або напівстаціонар (один день в Академії та самостійна робота).

«На навчання запрошуються студенти від 19 до 55 років включно. По закінченню ПКО наші випускники отримують диплом двома мовами (англійською, російською або українською), міжнародні сертифікати від компаній Microsoft, Cisco, Autodesk (залежно від напрямку), які визнаються по всьому світу. На випускні проєкти ми запрошуємо передові ІТ-компанії, які підбирають собі співробітників. Крім того, багате портфоліо робіт студента дозволить вже з 3 семестру влаштуватися на роботу», - зазначає Оксана Рябцева.

Крім того, навчання має і інші беззаперечні переваги:

- навчання спрямоване на здобуття професійних навичок та компетенцій у найкоротший термін;

- кар'єрний центр Академії допомагає у працевлаштуванні випускників та талановитих студентів;

- інтеграція в ІТ-індустрію відбувається в процесі навчання: організовуються конкурси, конференції, стажування в ІТ-компаніях;

- можливість сформувати студентські портфоліо із проектів, реалізованих у процесі навчання;

- відкритий захист дипломних робіт дозволяє познайомитись із майбутніми роботодавцями.

- у Академії проводяться також безкоштовні майстер класи,пробні уроки по різним напрямкам, де ви зможете ознайомитися з Академією та її курсами.

Отримати необхідну інформацію про навчання в школі можна за телефонами: +38 (067) 303-05-33, +38 (093) 087-30-33, +38 (063) 652-01-08 (Viber), на сайті https://zhitomir.itstep.org/

Пресслужба Академії

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Академія "ШАГ" ІТ навчання  
Матеріали по темі