Новини компаній

Курси англійської від АнтиШколи: чому потрібно обрати саме їх?

8 December 2021, 11:26

Наше сучасне суспільство починає шлях вивчення англійської мови ще з ранніх років. Спочатку дитячий садок, потім шкільний заклад та вищий навчальний заклад. Потім багато людей беруть приватні уроки для вдосконалення своїх знань. Англійська мова стає все популярнішою та популярнішою серед світового населення. Це пов'язано зі швидким розвитком технологій, світових ринків та міжнародних зв'язків.

курсы английского языка

З кожним днем кількість бажаючих отримувати знання з англійської мови стає більшою і більшою. Це призводить до великої популярностікурси англійської мови, які зараз можна знайти скрізь та у великих кількостях. АнтиШкола не виняток. Але чим вона відрізняється від інших таких же пропозицій на ринку освітніх послуг?

У цьому навчальному закладі немає стандартних шаблонів навчання, до яких ми звикли на шкільній лаві. Тут немає нудних уроків, сидіння за партами, викликів до дошки та перевірки домашнього завдання. Тут не використовуються такі предмети, як:

  • підручники;
  • зошити;
  • збірки диктантів;
  • збірники завдань закріплення тих чи інших граматичних знань;
  • контрольні роботи;
  • зрізів знань;
  • журналу з оцінками.

Наша команда професіоналів має величезний досвід навчання за кордоном. Ми розуміємо якісну та цікаву освіту, яка принесе лише найвищі результати. Саме тому ми використовуємо сучасну методику, яка полягає в постійному комунікуванні людей. Всі заняття проходять виключно англійською мовою без права перекладу будь-якого слова або фрази на вашу рідну мову. Наші викладачі будуть допомагати вам зрозуміти їх сенс за допомогою інших схожих інтерпретацій або жестами.

Для нас головним завданням є те, щоб кожен наш студент міг використати всі отримані знання у своєму повсякденному житті. Тому ми будь-які граматичні та лексичні правила не заучуємо, а практикуємо на прикладах із повсякденних ситуацій з життя кожної людини. Також, нам важливо, щоб ви могли вільно говорити іноземною мовою, не вдаючись до перекладу зі словників.

Формати та варіанти занять

В нашому асортименті ви знайдете велику кількість зручних форматів та видів занять: онлайн, офлайн, індивідуально з викладачем, у групі з однодумцями, у парі зі своїми близькими та рідними, інтенсивні заняття за дуже короткі терміни, профільні курси та інші. Також, ми пропонуємо пройти все навчання з реальним носієм мови, який допоможе занурити вас у ту іноземну атмосферу, перейнятися всім цим та отримати 100% знання в галузі цієї прекрасної мови.

курсы английского

Antischool чекає на вас у нашій чудовій команді. Давайте вдосконалюватися і йти в ногу з часом разом

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: англійська англійська мова вивчення англійської курси англійської АнтиШкола  
Матеріали по темі