Події

У місті Житомирської області зі школи евакуювали дітей – перевіряють інформацію про замінування

8 December 2021, 12:26

У місті Малин Житомирської області 8 грудня перевіряють повідомлення про замінування однієї зі шкіл: дітей евакуйовують.

Про це близько півдня 8 грудня повідомив сайт «Малин.Media».

Зазначається, що інформація про те, що у школі нібито закладена вибухівка, надійшла на електронну пошту.

«Сьогодні, 8 грудня, надійшло повідомлення про замінування Малинського ЗНВК «Школа-ліцей №1». Текст з таким змістом написали на електронну пошту», – пише видання, зазначаючи, що вказані відомості підтвердили у місцевій поліції.

На місце виїхала група правоохоронців.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info також підтвердили відповідну інформацію.

Згодом на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області згодом уточнили, що лист із повідомленням про небезпеку для людей надійшов на електронну пошту школи близько 10:20 год. 8 грудня.

«Одразу ж після отримання тривожного повідомлення до загальноосвітнього закладу виїхали слідчо-оперативна група Малинського відділення поліції, працівники вибухотехнічного підрозділу та представники інших екстрених служб. Поліцейські обмежили доступ до приміщення школи та потенційно небезпечної території довкола. Навчальний процес у вказаному закладі освіти довелося припинити. З будівлі евакуйовані учні та працівники. Фахівці вибухотехнічної служби із застосуванням службової собаки та спеціальних технічних засобів проводять ретельний огляд приміщень школи та навколишньої території. Інформація про подію належним чином зареєстрована. Розпочато заходи зі встановлення особи автора тривожного повідомлення», – зазначають у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі регулярно «мінують» торгово-розважальні центри: так, ввечері 6 грудня 2021 року правоохоронці евакуювали людей з ТРЦ «Глобал UA» через анонімне повідомлення про замінування. Однак жодних вибухонебезпечних предметів вибухотехніки не виявили. Загалом протягом місяця торгово-розважальні центри у Житомирі «мінували» кілька разів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування Малин школа  
Матеріали по темі