Події

На вулиці Жуйка у Житомирі двоє хлопців зняли арку на вході в магазин, момент крадіжки зафіксували відеокамери

9 December 2021, 12:35

Пізно ввечері 7 грудня невідомі особи викрали арку, зроблену з повітряних кульок, якою був прикрашений вхід до автомагазину на вулиці Жуйка.

Про це Житомир.info 9 грудня розповіла власниця магазину «Автоталісман» Наталія Пятенко.

З її слів, заклад відкрився зовсім нещодавно, тому вхід до нього був оздоблений святковою аркою з повітряних кульок. Проте декор прослужив недовго: пізно ввечері 7 грудня двоє молодиків поцупили арку. Момент скоєння крадіжки зафіксували відеокамери.

«Наш магазин на вулиці Жуйка, 3 почав працювати 6 грудня. А наступного дня після відкриття, близько 22-ї години 7 грудня, у нас викрали арку з кульок, що була на вході. Як все відбувалося, видно на відео з камер: двоє хлопців кілька разів підходили, смикали арку, а потім повністю її «демонтували» та забрали. Ми написали заяву до поліції та обурені таким вандалізмом», – розповіла власниця магазину Наталія Пятенко.


Відео було надане власницею магазину

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що відповідна заява до поліції надійшла 8 грудня. Нині тривають необхідні перевірки.

«Уранці 8 грудня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля магазину по вулиці Жуйка в обласному центрі викрадено арку з повітряних кульок. На місці події першочергово працювали патрульні поліцейські. За вказаними відомостями проводяться відповідні перевірки», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, третього листопада 2021 року на вулиці Вокзальна, 10 у Житомирі невідомий кинув камінь та розбив скло вхідних дверей магазину м’яких меблів. Інцидент був зафіксований відеокамерами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вандалізм вул.Жуйка  
Матеріали по темі