Новини компаній

​ Кращі чохли для iPad 10.2 у 2021 році

9 December 2021, 17:07

Компанія Apple оновила iPad початкового рівня в 2020 році. Вона представила новий чіп і зробила його потужнішим, ніж будь-коли. Якщо у вас є iPad або ви плануєте його купити, ми пропонуємо вам придбати чохол. Якщо збираєтесь придбати пристрій для дитини, то дитячий чохол на iPad 10.2 краще додати в список обов’язкових покупок. iPad – дорогі гаджети, і краще захистити пристрої, ніж подряпати їх, а потім шкодувати. Ми склали список найкращих рекомендованих чохлів для iPad.

Надійна конструкція з міцною задньою панеллю з полікарбонату. Захисна плівка для екрану запобігає появі подряпин без шкоди для чутливості.

Цей чохол має ультратонку та легку конструкцію з жорсткою задньою кришкою, яка додає мінімальний об’єм, але при цьому забезпечує відмінний захист вашого пристрою.

М’який салон забезпечує відмінний захист від повсякденного використання. Він виконаний в класичному дизайні. Має вдосконалену багатошарову конструкцію з комбінації полікарбонату та ТПУ для захисту від ударів і подряпин.

Чохол виготовлений із штучної шкіри та ТПУ, передня та задня частина покриті м’яким поліуретаном. Міцний TPU всередині захистить задню частину iPad.

Ультратонкий та легкий захисний чохол iPad Pro 10.2 з поліуретану, підкладки з мікрофібри, м’якої задньої кришки з термополіуретану захищає гаджет від подряпин.

Якщо ви шукаєте недорогий чохол для iPad, рекомендуємо чохол SIWENGDE для iPad 8-го покоління. Це ультратонкий та легкий захисний аксесуар з поліуретанової оболонки, з підкладкою з мікрофібри та м’якої задньої частини із ТПУ. Це дозволяє iPad залишатися тонким і легким, як і раніше, без збільшення розміру пристрою та без помітного збільшення обсягу.

На передній кришці знаходиться магнітна смуга, яка забезпечує автоматичне ввімкнення та відключення iPad. Як тільки ви відкриєте або закриєте iPad, розумний магнітний датчик розбудить iPad або дозволить йому заснути. Заряд батареї не буде витрачатися дарма, а час роботи в режимі очікування збільшиться. Крім того, передня кришка має класичний дизайн складання втричі з двома кутами установки. Ви отримуєте підставку під кутом 65 градусів для перегляду фільмів та читання, а також підставку під кутом 30 градусів для набору тексту та клавіатури. Це допоможе отримати прекрасний досвід користування під час відпочинку або роботи.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі