Новини компаній

Як підібрати гаманець до сумки

17 December 2021, 13:54

Кожна дівчина прагне виглядати стильно і красиво. Крім модного одягу для цього потрібно доповнити образ правильно підібраними аксесуарами. Щоб висловити індивідуальність і вказати оточуючим на свій незрівнянний смак, важливо придбати женские кошельки, що гармонійно переплітаються з вашою сумочкою. У цьому питанні рекомендується дотримуватися правил класичної системи поєднання кольорів і фактур. Дотримуючись простих порад експертів, можна знайти оптимальний саме у вашому випадку варіант із сучасних колекцій.

Що таке класична система поєднання кольорів

Головний постулат у тому, що допускається комбінація контрастних чи комплементарних тонів. Якщо відтінки знаходяться в колірному колі один навпроти одного, а при їх змішуванні виходить спокійний сірий, тоді це ідеальний тандем. При з'єднанні в одному образі сумки та гаманця комплементарних кольорів ви створите яскравий аутфіт з акцентами у потрібних місцях. Наприклад, до контрастних кольорів можна віднести бежевий і небесно-блакитний, бронзовий та бірюзовий, бордовий та хакі.

Універсальні однотонні сумочки: як знайти пару

Такі монохромні аксесуари та жіночі гаманці можуть вдало комбінуватися, якщо портмоне в іншому кольорі має фурнітуру, відтінок якої відповідає тону сумочки. Це відмінне рішення, яке дозволяє набувати продукцію будь-яких розмірів, форм та дизайну, головне – поєднання окремих деталей з основним фоном.

Як підібрати гаманець під різнобарвну сумочку

Якщо ви віддаєте перевагу багатобарвним виробам, то важливо розуміти, що вони стають головним елементом образу і вся увага зосереджується виключно на них. Тому виграшний тандем створюється з лаконічним та стриманим портмоне з гладкої матової шкіри, який по гамі відповідає одному з ключових відтінків в оформленні сумки.

З якого матеріалу вибрати гаманець

Найбільш якісною та довговічною сировиною визнана натуральна шкіра. Такі аксесуари вибирають за те, що вони не рвуться, не стираються, гарно старіють. Єдиний недолік - більш висока вартість у порівнянні з рештою моделей. Натуральна замша – благородний і гарний матеріал, який коштує дорого і потребує особливого догляду. Важливо враховувати, що подібна продукція з часом затремтить по кутках і покриється плямами.

Штучна шкіра та замша схожі на натуральні матеріали, вони також здатні імітувати різнопланову фактуру та принти. Наприклад, ви зможете придбати гаманець, стилізований під шкіру крокодила чи змії. Закладені властивості товарів схожі на природні основи, проте термін служби та ціна нижча. Додаткова перевага – оригінальні дизайни. Стильно виглядають вироби з неопрену та текстилю: відрізняються за кольором, розмірами та принтами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гаманець  
Матеріали по темі