Здоров'я

Нейрохірургія, ортопедія, травматологія: у приватній клініці «Healing» пропонують сучасні медичні послуги

17 December 2021, 16:39

МРТ обстеження, нейрохірургія та ортопедія - такі послуги пропонують у приватній клініці «Healing».

Медичний центр спеціалізується на ендопротезуванні, тобто заміні суглобів. Також у клініці облаштовані палати VIP класу, де здійснюють цілодобовий нагляд за пацієнтом.

«Сучасні апарати МРТ та КТ, які дозволяють провести комплексні методи діагностики, дають можливість отримати повну інформацію про стан організму. Також проводяться лабораторні дослідження, аналізи та використовується новітнє операційне обладнання», - каже директор приватної клініки «Healing» Людмила Савка.


В медичному центрі «Healing» працюють висококваліфіковані лікарі різних спеціальностей.

«В клініці працюють висококваліфіковані нейрохірурги, ортопеди-травматологи, які володіють усіма сучасними методами лікування гриж, міжхребцевих дисків хребта. Також виконується артроскопія всіх суглобів на медичному новітньому обладнанні», - директор приватної клініки «Healing» Людмила Савка.

Клініка має найсучасніше обладнання. Наприклад, МРТ-система відкритого типу, яка значно знижує ризик розвитку нападів клаустрофобії та має нижчий рівень шуму під час обстеження.

«У нас відкритого типу апарат - це підходить для людей, які бояться замкнутого простору. Також цей МРТ є економічним для пацієнтів», - пояснює рентгенолаборант приватної клініки «Healing» Олександр Горицький.

Також пацієнтам можуть надати невідкладну швидку допомогу, адже у клініки є спецавтомобіль.

Зазначимо, пройти обстеження або отримати консультацію в приватній клініці «Healing» можна за адресою Чуднівське шосе, 1.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватна клініка «Healing» нейрохірургія ортопедія травматологія  
Матеріали по темі