Події

На Польовій у Житомирі горів тролейбус, який щойно виїхав з депо

21 December 2021, 15:27

Удень 21 грудня на вулиці Вітрука у Житомирі загорівся тролейбус.

Про це повідомляють у соцмережі.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що тролейбус зайнявся, щойно виїхавши з депо. Внаслідок події ніхто не постраждав.

«Повідомлення про загоряння тролейбуса надійшло 14:16 год. На місце виїхав один пожежний автомобіль. На момент прибуття вогнеборців горіла проводка електротранспорту та «гармошка». О 14:27 год. пожежа була локалізована, а о 14:48 – ліквідована. Внаслідок події постраждалих немає. Відомо, що тролейбус щойно виїхав з депо», – розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС.

Згодом на сайті Житомирської міської ради оприлюднили інформацію управління транспорту і зв’язку: «21 грудня 2021 року близько 14-20 після виїзду із депо №2 сталося займання міжсалонного з’єднання тролейбуса «Шкода 15ТР» бортовий номер 088. На момент виникнення пожежі в салоні тролейбуса пасажирів не було. Пожежу локалізовано та погашено. Причиною загоряння стало коротке замикання силового кабелю. Потерпілих внаслідок інциденту немає».

Нагадаємо, 7 липня 2021 року на Польовій у Житомирі задимівся новий тролейбус, придбаний у Білорусі. Представники заводу виробника мали виправити причину задимлення тролейбусу.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2020 року на вулиці Перемоги у Житомирі сталося загоряння електропроводки у тролейбусі. Гасити пожежу водієві допомагали патрульні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус загоряння пожежа  
Матеріали по темі