Події

Відеокамери зафіксували, як на Чуднівському мосту в Житомирі автомобіль врізався у відбійник, водій виявився нетверезим

21 December 2021, 16:26

Пізно ввечері 20 грудня на Чуднівському мосту в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль в’їхав у колесовідбійник. З’ясувалося, що водій був п’яним.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (20 грудня), близько 21-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Леха Качинського сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих за участю автомобіля Renault. Патрульні встановили, що водій легковика не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з колесовідбійником. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння», – йдеться у повідомленні.

Водій пояснив охоронцям порядку, що вживав алкогольний напій вже після ДТП. У присутності двох свідків 35-річний чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним — 0,92 проміле алкоголю в крові.

Інспектори склали на керманича адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу алкоголю чи наркотиків після ДТП) КУпАП.


Відео патрульної поліції Житомирської області

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 16 грудня 2021 року на майдані Соборному сталося дві дорожньо-транспортні пригоди в одному місці: спершу Volvo виїхав на тротуар та протаранив бетонну огорожу клумби, а через три години в це ж місце в’їхав Volkswagen. Обидві ДТП зафіксували відеокамери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія камера відеокамера Чуднівський міст  
Матеріали по темі